Antena Meniu Search
x

Înjunghiat de un vecin de 30 de ori, un bătrân din Braşov a supravieţuit miraculos

Un bătrân de 90 de ani a încercat să-i curme viaţa vecinului de 73 de ani, după ce şi-a adus aminte de un conflict în care au fost implicaţi cei doi, când erau mai tineri.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.04.2019, 19:29

Agresorul de 90 de ani, reţinut pentru 24 de ore - Profi Media

Un bătrân de 90 de ani a încercat să-i curme viaţa vecinului de 73 de ani, după ce şi-a adus aminte de un conflict în care au fost implicaţi cei doi, când erau mai tineri.

Vecinii, care se cunoşteau de ani de zile, au băut împreună şi s-au petrecut, până când bătrânul de 90 de ani a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe cel de 74 de ani de 30 de ori.

Agresorul de 90 de ani, reţinut pentru 24 de ore

Bărbatul de 90 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, acuzat de tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat pe vecinul său de 30 de ori. Victima a supravieţuit miraculos numeroaselor lovituri de cuţit şi se recuperează la spital.

Poliţiştii informează că, în urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 74 de ani a mers la locuinţa vecinului său, unde au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, pe baza unor neînțelegeri mai vechi, între cei doi a izbucnit un conflict. Proprietarul locuinței a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe septuagenar de nu mai puțin de 30 de ori.

Victima a fost transportată în stare gravă la spital, unde medicii i-au acordat îngrijirile necesare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Înjunghiat de un vecin de 30 de ori, un bătrân din Braşov a supravieţuit miraculos