Antena Meniu Search
x

Înregistrări cu Donald Trump discutând plăţi către un model Playboy, cu care ar fi avut o aventură

Avocatul președintelui Donald Trump, Michael D. Cohen, a înregistrat în secret o conversație cu două luni înainte de alegerile prezidențiale din 2016. În conversaţia respectivă, Trump a discutat plățile către un fost model Playboy, care a susţinut public că are o aventură cu Donald Trump.

Fostul avocat al președintelui Donald Trump, Michael D. Cohen, a înregistrat în secret o conversație cu două luni înainte de alegerile prezidențiale din 2016.

În conversaţia respectivă, Trump a discutat plățile către un fost model Playboy, care a susţinut public că are o aventură cu Donald Trump, precizează The New York Times.

F.B.I. a confiscat înregistrarea, în timpul unei percheziţii în biroul lui Cohen, iar Departamentul de Justiție american investighează implicarea lui Cohen în plata femeilor pentru a împiedica ca poveştile jenante despre Trump să apară înainte de alegerile din 2016.

Existența înregistrării subliniază potențialul pericol juridic și politic pe care Cohen l-ar putea avea asupra lui Trump, acesta fiind practic deținătorul multora dintre secretele preşedintelui american.

Pe acelaşi subiect

Rudolph W. Giuliani, avocatul personal al domnului Trump, a confirmat într-o convorbire telefonică faptul că Trump a discutat plățile cu Cohen pe casetă, dar a spus că plata nu a fost făcută în cele din urmă.

El a spus că înregistrarea are mai puţin de două minute și că președintele nu a făcut nimic rău.

"Nu avem nimic de spus în această privință", a spus avocatul lui Cohen, Lanny J. Davis, când a fost întrebat despre casetă.

Fostul model Playboy, Karen McDougal, a declarat de la început că a avut o relație de aproape un an cu Trump, în 2006, la puțin timp după ce soția lui Donald Trump, Melania, a dat naștere fiului lor, Barron.

Tânăra a vândut povestea către The National Enquirer pentru 150.000 de dolari, exact în ultimele luni ale campaniei prezidențiale, însă tabloidul a îngropat povestea,

Astfel, s-a asigurat efectiv tăcerea femeii pentru restul campaniei.

David J. Pecker, președintele companiei The Enquirer, este un prieten al lui Donald Trump, iar doamna McDougal a precizat că avocatul Cohen a participat la tranzacție, o afirmație care face parte din ancheta F.BI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Înregistrări cu Donald Trump discutând plăţi către un model Playboy, cu care ar fi avut o aventură