Antena Meniu Search
x

Tânără însărcinată în 9 luni, virală pe internet după ce a alergat 1,6 kilometri în mai puţin de 6 minute (Video)

O viitoare mămică a creat vâlvă în mediul online după ce a alergat 1,6 kilometri în doar 5 miute şi 25 de secunde, deşi este însărcinată în 9 luni de zile.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.10.2020, 19:07

Makenna Myler
Tânăra urmează să devină mămică în scurt timp - Instagram/ tik tok/ benzmakenz
  • Videoclipul faptei sale are peste 3 milioane de vizionări pe TikTok.
  • Cel mai bun timp al ei pentru 1,6 kilometri a fost chiar de 4.43 de minute.

Makenna Myler, originară din Australia, dar în prezent stabilită California, s-a antrenat de șase ori pe săptămână în timpul sarcinii și a fost provocată de partenerul ei să alerge 1,6 kilometri (o milă) sub opt minute, deşi mai avea o săptămână până la programarea naşterii.

Tânăra de 28 de ani a spulberat aşteptările iubitului ei şi a terminat provocarea în doar 5,25 minute, în condiţiile în care timpul mediu în care o femeie trece de 1,6 kilometri este de mai bine de 10.40 minute.

După ce videoclipul în care viitoarea mămică a fost distribuit pe TikTok, internauţii au lăsat sute de comentarii de laudă şi apreciere pentru rezistenţa şi viteza ei, unii dintre ei glumind că „abia pot ajunge din pat la frigider” într-un timp atât de scurt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„O femeie însărcinată în nouă luni a alergat 5,25 mile și abia pot să urc treptele” a scris un alt utilizator al aplicaţiei.

Makenna a declarat, potrivit Daily Mail, că a alergat de cinci până la șase ori pe zi de-a lungul sarcinii, iar cel mai bun timp al ei pentru 1,6 kilometri a fost chiar de 4.43 de minute.

În 2018, Makenna, care urmează să devină mămică în scurt timp, a reprezentat SUA la Edinburgh Cross-Country International Challenge.

Explicând abordarea ei de a alerga în timp ce e însărcinată, ea a spus: „Mi-am redus mult kilometrajul și am fost mult mai lentă, dar am fost foarte atentă cu antrenamentul meu pentru a mă asigura că deplasarea pelviană și greutatea adăugată nu vor provoca vreo vătămare”

După ce doi medici au spus că este în regulă să continue pregătirea, ea a decis să-și continue activitatea și i-a spus, de asemenea, soțului ei că-şi va putea atinge recordul chiar şi în timpul sarcinii, ori cel mult se va apropia de el.

„Pentru a mă menține motivată, a spus că îmi va da 100 de dolari dacă aș termina cursa de 1.6 kilometri în opt minute”, a spus Makenna.

Ea a spulberat acea provocare, ajungând la mai puțin de șase minute, iar videoclipul faptei sale are peste 3 milioane de vizionări pe TikTok de când a fost postat, acum o săptămână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Tânără însărcinată în 9 luni, virală pe internet după ce a alergat 1,6 kilometri în mai puţin de 6 minute (Video)