Antena Meniu Search
x

Premierul Dăncilă, întâlnire cu Liviu Dragnea, în biroul acestuia din Parlament

Premierul Viorica Dăncilă a venit joi după-amiază în Parlament, unde are o întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, în biroul acestuia.

Premierul Dăncilă, întâlnire cu Liviu Dragnea, în biroul acestuia din Parlament
Premierul Dăncilă, întâlnire cu Liviu Dragnea, în biroul acestuia din Parlament - Sursă: Hepta

Premierul Viorica Dăncilă a venit joi după-amiază în Parlament, unde are o întâlnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, în biroul acestuia. După discuţiile cu Dragnea, premierul ar urma să se întâlnească, la Palatul Victoria, cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

Dăncilă a venit la Parlament în jurul orei 15.20, fără a face vreo declaraţie la intrarea în biroul lui Dragnea.

Anterior, Liviu Dragnea s-a întâlnit în biroul său cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, discuţiile durând aproximativ două ore. Tăriceanu anunţa cu o zi în urmă că se va întâlni cu şeful social-democraţilor într-o şedinţă a Coaliţiei. 

După ora 17.00, premierul Viorica Dăncilă ar urma să se întâlnească, la Guvern, cu guvernatorul BNR Mugur Isărescu. Întâlnirea nu apare pe agenda publică a premierului Dăncilă, fiind anunţată de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, potrivit căruia se va discuta despre inflaţie şi ROBOR.

"După întâlnirea dintre doamna prim-ministru şi domnul guvernator al BNR lumea trebuie să vadă că este o relaţie de colaborare. Pe agenda de discuţii de joi se vor afla subiecte precum ROBOR, inflaţie şi alte astfel de subiecte care împreună dau în economie imaginea noastră macroeconomică”, a declarat Eugen Teodorovici.

Ministrul Finanţelor susţine că această întâlnire a fost stabilită înainte ca preşedintele Klaus Iohannis să anunţe acea mediere între Guvern şi BNR.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut în 25 aprilie o întâlnire cu guvernatorul BNR Mugur Isărescu şi cu prim-viceguvernatorul Florin Georgescu, în încercarea de a media un conflict Guvern-BNR.

Şeful statului urma să aibă o discuţie în 27 aprilie şi cu premierul Viorica Dăncilă, însă aceasta a anunţat cu puţin timp înainte de ora stabilită că nu mai merge la Cotroceni. Atitudinea acesteia l-a determinat pe şeful statului să îi ceară demisia din fruntea Guvernului.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Premierul Dăncilă, întâlnire cu Liviu Dragnea, în biroul acestuia din Parlament