Antena Meniu Search
x

Interlopul Marius Crăciun, zis Stripăru, a fugit şi este dat în urmărire generală și internațională (Video)

Interlopul Marius Crăciun, zis Stripăru, fost locotenent al unui alt cunoscut interlop, Clămparu, a dispărut după ce judecătorii au decis arestarea sa preventivă. El se afla sub control judiciar, fiind cercetat în libertate, într-un dosar de trafic de droguri.

de Redactia Observator

la 12.09.2019, 17:51

Interlopul Marius Crăciun, zis Stripăru, fost locotenent al unui alt cunoscut interlop, Clămparu, a dispărut după ce judecătorii au decis arestarea sa preventivă. El se afla sub control judiciar, fiind cercetat în libertate, într-un dosar de trafic de droguri.

Poliţiştii s-au dus după el imediat ce au obţinut mandatul, însă surpriză. Stripăru s-a mişcat mai repede ca oamenii legii şi a dispărut.

Stripăru a dispărut cu câteva zile înainte de a fi arestat

Marius Crăciun zis Stripăru, un fost locotenent al unui alt cunoscut interlop, Clămparu, a dispărut cu puţin timp înainte ca poliţiştii să pună în aplicare un mandat de arestare pe numele său.

Stripăru se afla în libertate, sub control judiciar, fiind cercetat într-un dosar de trafic de droguri.

"Mandatul de arestare preventivă nu a putut fi pus în aplicare întrucât acesta nu a fost găsit. Colegii de la departamentul Urmăriri desfășoară activități specifice pentru localizarea lui. Este dat în urmărire generală și internațională", precizează IPJ Sibiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marius Crăciun, fost luptător de kick-box, a fost judecat alături de alţi 27 de inculpaţi în dosarul grupării ”Lenis”, care a terorizat Sibiul în perioada 2007 – 2009. Crăciun a fost condamnat în acest dosar la un total de 37 de ani de închisoare pentru 15 infracţiuni. Cele mai mari pedepse, de câte 7 ani închisoare, au fost aplicate pentru aderare şi constituire grup infracţional organizat şi lipsire de libertate în mod ilegal. De asemenea, acesta a primit câte 2 ani după gratii pentru 6 fapte de şantaj. Alte infracţiuni reţinute în sarcina acestuia sunt violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri, port fără drept al cuţitului în public. 

Bărbatul este deosebit de periculos, iar daca îl vedeţi, sunaţi imediat la 112 şi nu vă implicaţi mai mult în prinderea acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Interlopul Marius Crăciun, zis Stripăru, a fugit şi este dat în urmărire generală și internațională (Video)