Antena Meniu Search
x

Un interlop român s-a aruncat în aer, încercând să îşi ucidă un rival, tot român, la Madrid, cu o bombă

Un interlop român s-a aruncat în aer, încercând să îşi ucidă un rival, la Madrid, cu o bombă. Un război total a fost declanşat în Spania de mai multe grupări de români care controlau piaţa traficului de persoane şi prostituţia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.11.2019, 12:04

Interlop român explozie
Un interlop român s-a aruncat în aer, încercând să îşi ucidă un rival, tot român, la Madrid, cu o bombă - Twitter

Un interlop român s-a aruncat în aer, încercând să îşi ucidă un rival, la Madrid, cu o bombă. Un război total a fost declanşat în Spania de mai multe grupări de români care controlau piaţa traficului de persoane şi prostituţia.

Zece persoane au fost trimise în judecată de DIICOT, sub acuzaţia că fac parte dintr-o grupare care a obligat mai multe tinere să se prostitueze în zona capitalei Spaniei, Madrid, iar liderul acestei organizaţii criminale a fost ţinta unui atentat cu bombă pus la cale de un interlop închis în România.

Procurorii mai susţin că liderii acestei grupări primeau informaţii confidenţiale de la poliţişti români. Potrivit unui comunica al DIICOT, au fost trimişi în judecată inculpaţii T.M., F.L.G., C.P., N.L., S.A.D., C.C.M., C. A., B.A.E., G.L.N. şi G.L.A., pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, spălare a banilor şi trafic de influenţă.

Prin actul de sesizare s-a reţinut faptul că, începând cu anul 2013, inculpatul T.M. împreună cu inculpaţii C.P., N.L. şi F.F.G. au iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat, care a acţionat în mod coordonat în ceea ce priveşte recrutarea şi exploatarea prin obligarea la practicarea prostituţiei a unor tinere pe teritoriul Spaniei, în zona oraşului Madrid, precum şi spălarea sumelor de bani obţinute din săvârşirea de infracţiuni.

Pe acelaşi subiect

În urma cercetărilor s-a reţinut faptul că inculpatul T. M. a avut reşedinţa obişnuită în Madrid, localitatea Parla, Spania, unde locuia împreună cu alţi membri ai organizaţiei, respectiv P.C. şi L.N., controlând activitatea grupării, care acoperea o mare parte din provincia Madrid.

În anul 2014, liderul grupării, care locuia în orașul Parla, a fost vizat de un atac cu bombă eșuat, pus la cale tot de un interlop român. Românul angajat să amplaseze bomba pe mașina liderului grupării a detonat din greșeală dispozitivul și și-a pierdut o mână și un picior.

"Trebuie menţionat faptul că, la sfârşitul anului 2014, în oraşul Parla (Madrid), în imediata apropiere a domiciliului inculpatului T. M., a fost detonată o încărcătură explozivă, în urma căreia un cetăţean de naţionalitate română şi-a pierdut o mână şi un picior, fapt care a stat la baza deschiderii unui dosar penal de către Judecătoria de Instrucţie Numărul unu din Parla (Madrid). Din cercetările efectuate de către autorităţile judiciare din Spania, a rezultat faptul că respectivul accident s-a produs în momentul în care victima se pregătea să instaleze dispozitivul exploziv, la ordinul unui cetăţean român, în vehiculul folosit în mod obişnuit de către inculpatul T. M., acest accident fiind relatat şi făcut public în mass-media din Spania. Cel care a pus la cale tentativa de omor, era mâna dreaptă a unui cunoscut lider, care ispăşeşte la ora actuală o condamnare în România şi care s-a aflat la conducerea interlopilor români din Spania timp de mai mulţi ani,", mai spun procurorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un interlop român s-a aruncat în aer, încercând să îşi ucidă un rival, tot român, la Madrid, cu o bombă