Antena Meniu Search
x

Interpretul unui criminal român judecat în Austria, confirmat pozitiv cu coronavirus

Interpretul unui criminal român judecat în Austria a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Toți oamenii care s-au aflat în sală, la proces, testați și izolați.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 26.03.2020, 12:11

Criminal român
Interpretul unui criminal român judecat în Austria, confirmat pozitiv cu coronavirus - heute.at
  • Criminalul român are 38 de ani, e judecat pentru uciderea unui pensionar.
  • La proces au participat zeci de oameni, cu toții sunt acum suspecți.

Interpretul unui criminal român judecat în Austria a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Toți oamenii care s-au aflat în sală, la proces, testați și izolați.

La curtea regională din Wiener Neustadt a avut loc un proces în data de 9 martie, între orele 9 și 16:00, procesul împotriva lui Ioan P. (38 de ani). În august 2019, românul i-a tăiat gâtul unui pensionar (83 de ani), pe un drum din Gloggnitz.

"Am fost informat astăzi că interpretul prezent acolo a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Persoanele cunoscute care erau în sală au fost deja comunicate autorităților de sănătate.", a declarat Birgit Borns, purtătorul de cuvânt al instanței regionale din Wr. Neustadt, citată de heute.at.

"Dacă ați fost prezent la proces și ați avut simptome în termen de 14 zile de la proces, vă recomandăm să vă adresați medicilor.", a mai spus Borns.

Potrivit acesteia, o listă de contact cu toți participanții cunoscuți (jurați, judecători, avocați ai apărării, reprezentanți ai părților private, etc.) a fost întocmită miercuri la prânz și trimisă biroului de sănătate Eisenstadt. Interpretul, despre a cărui naționalitate nu spune nimeni nimic, nu e clar dacă era infectat pe 9 martie, la momentul procesului, sau a contactat virusul ulterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Interpretul unui criminal român judecat în Austria, confirmat pozitiv cu coronavirus