Antena Meniu Search
x

INTERVIU EXPLOZIV: Gică Popescu îl atacă pe Iordănescu la prima sa apariţie TV după ieşirea din închisoare

Se pregătea să devină preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, dar a aflat că trebuie să-şi facă bagajele pentru a merge în spatele gratiilor. Condamnat în "Dosarul Transferurilor", Gică Popescu şi-a ispăşit cu demnitate pedeapsa, iar acum, după o lungă perioadă de tăcere, a acordat un interviu exploziv la Antena 3.

Se pregătea să devină preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, dar a aflat că trebuie să-şi facă bagajele pentru a merge în spatele gratiilor.

Condamnat în "Dosarul Transferurilor", Gică Popescu şi-a ispăşit cu demnitate pedeapsa, iar acum, după o lungă perioadă de tăcere, a acordat un interviu exploziv la Antena 3.

"Tatăl meu era un om foarte mândru. Condamnarea mea l-a distrus"

"Această perioadă a avut două momente foarte grele. Primul a fost în ziua în care am aflat sentința. Cum să le spun eu copiilor mei? Ăla a fost la nivelul aflării decesului tatălui meu. Acestea au fost cele mai grele din viața mea. Trebuie să fii puternic, trebuie să mergi mai departe, pentru că nu ai încotro. Tata era o persoană foarte dură, dar foarte mândră. Eu știu de la mama, care ne-a povestit ulterior, îl vedea pe tata în fiecare seară, când credea că este singur în casă, cu o icoană în mână și plângea. După decizia instanței, i-a cedat inima, la două luni distanță", spune fostul căpitan al Barcelonei", a povestit Gheorghe Popescu, informează sport1x2.ro.

"Iordănescu este depăşit"

Fostul internaţional a comentat şi situaţia primei reprezentative de fotbal, iar eşecul de la Euro-2016 îl pune şi pe seama lui Iordănescu.

"Domnul Iordănescu a avut o perioadă de 10 ani când nu a avut niciun contact direct cu fotbalul. Este foarte greu să vii dup-aia și să preiei o echipă națională și să aduci rezultate. Am stat foarte mult de vorbă cu dânsul despre fotbal, viitor, toate cele. Dar, din punctul meu de vedere, nu era acum pentru această funcție, părerea mea este că domnul Anghel Iordănescu este depășit. Eu sunt de părere că aceasta este cea mai slabă națională pe care a avut-o România până acum. Nu cred că echipa națională a avut jucători în situații ca cei de acum, la club ori joacă, ori nu joacă", a spus Gică Popescu în interviul acordat postului Antena 3.

Citeşte continuarea materialului pe site-ul sport1x2.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » INTERVIU EXPLOZIV: Gică Popescu îl atacă pe Iordănescu la prima sa apariţie TV după ieşirea din închisoare