Antena Meniu Search
x

Val de comentarii negative, după ce Klaus Iohannis a scris pe Facebook că refuză categoric o dezbatere cu Viorica Dăncilă

Klaus Iohannis a scris pe Facebook un mesaj, în care anunţă că refuză categoric o dezbatere cu Viorica Dăncilă, înaintea turului doi pentru alegerile prezidenţiale.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.11.2019, 22:39

Iohannis a primit multe critici după ce a spus că nu dezbate cu Dăncilă
Klaus Iohannis a explicat de ce nu vrea să dezbată cu Viorica Dăncilă - foto Hepta

Klaus Iohannis a scris pe Facebook un mesaj, în care anunţă că refuză categoric o dezbatere cu Viorica Dăncilă, înaintea turului doi pentru alegerile prezidenţiale.

Mesajul preşedintelui a fost întâmpinat cu multe comentarii care dezaprobă decizia candidatului PNL la preşedinţia României, internauţii precizând că o dezbatere la alegeri face parte din esenţa unei democraţii.

Klaus Iohannis respinge categoric o dezbatere cu Viorica Dăncilă

"Nu poate exista nicio dezbatere", a precizat preşedintele pe Facebook, însă mesajul acestuia a fost întâmpinat cu multe comentarii dezaprobatoare.

"Corect ar fi sa participati la dezbatere....asa ati inchide gura tuturor, inclusiv a "doamnei"....prin acest refuz de a participa aratati practic faptul ca va este frica de contracandidata dumneavoastra....salutari din nordul Germaniei", îi transmite o doamnă.

"Candidatul ala are 2 milioane de voturi. Poate vrei sa depasesti autosuficienta si sa vorbesti si pentru acei 2 milioane de romani care nu te pot auzi decat daca te afli in dezbatere cu Dancila. Si apropo, in cazul in care nu va exista dezbatere sa nu te mire daca vei vedea un val de voturi cu "anulat" exprimate la turul 2", precizează un alt internaut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Luni seara, Dan Motreanu, şeful de campanie al PNL, a anunţat că o confruntare între candidaţii la preşedinţie Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, nu va avea loc.

Motreanu motivează că o dezbatere între Iohannis şi Dăncilă nu ar aduce nimic în plus şi nu trebuie să aibă loc, deoarece nu ar aduce vreo clarificare, activitatea politică a amândorura fiind deja cunoscută de cetăţeni.

"In toate tarile lumii au avut si au loc astfel de dezbateri.Nu trebuie sa existe un schimb de idei cu dna Dancila,trebuie doar sa fiti prezent acolo si sa reprezentati romanii care va voteaza(prin absenta dumneavoastra la dezbatere...eu ,un cetatean de rand ,vad retragere,ma indemnati sa nu ies la vot)asa din umbra si eu ma pot crede presedintele oricui.Parerea mea este ca o sa va alegeti cu o bila neagra in portofoliu si e posibil prin gestul dumneavoastra sa avem parte de surprize chiar si noi cei care va votam.Diferenta de voturi nu e chiar asa de confortabila incat sa va permiti un risc atat de mare. Decizia va apartine!", a scris o doamnă la postarea preşedintelui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Val de comentarii negative, după ce Klaus Iohannis a scris pe Facebook că refuză categoric o dezbatere cu Viorica Dăncilă