Antena Meniu Search
x

Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o fată de 17 ani în Mehedinți, a murit la spital

Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o fată de 17 ani din Dârvari, județul Mehedinți, a murit noaptea trecută, în jurul orelor 23.40.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.06.2020, 13:41

Criminalul ar fi murit în această noapte, în jurul orelor 23.40, la spitalul din Turnu-Severin
Ion Turnagiu i-a dat foc unei fete de 17 ani din localitatea Dârvari, Mehedinți
  • Turnagiu a ajuns la spital după ce a încercat să se sinucidă în arest.
  • Bărbatul a murit în jurul orelor 23.40, la spitalul din Turnu-Severin.

Bărbatul de 45 de ani s-a stins la spitalul din Drobeta Turnu-Severin, acolo unde era internat de aproape o săptămână, după ce a încercat să se sinucidă în arestul Poliţiei Mehedinți. 

Informația a fost confirmată de Radu Iman, managerul spitalului din Drobeta Turnu Severin.

"El a ajuns la spital în stare foarte gravă, comă gradul 4, prin tentativă de sinucidere. Evoluția a fost grea, tot mai grea. Ieri starea lui s-a agravat, a apărut febra, iar azi noapte a decedat. El a fost păzit în permanență de polițiști", a declarat Iman pentru Observator.

În 25 iunie, Turnagiu a fost găsit spânzurat în celulă de către poliţişti.

"În această după-amiază, un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile şi se afla în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Politiei Judetean Mehedinți a încercat sa se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare. Acesta a fost descoperit de polițiști, care i-au acordat primul ajutor pana la sosirea echipajelor medicale. În acest moment, cel în cauza a fost transportat la o unitate medicală, fiind sub paza şi supravegherea polițiștilor", au informat atunci autorităţile.

Ion Turnagiu se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie. El a fost arestat preventiv după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dârvari.

Tânăra este în stare gravă, într-un spital din Bucureşti.

Bărbatul de 45 de ani a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în 1994, pentru cinci crime. A fost eliberat condiţionat din puşcărie în 2019, printr-o hotărâre a tribunalului Mehedinţi.

Citeşte şi: Bunica fetei incendiate de Ion Turnagiu în stare de şoc, după ce a văzut totul: "I-a dat foc în pat. A zis: Las-o să ardă" Criminalul Ion Turnagiu ar fi avut un complice, tot infractor. Noi suspiciuni în cazul fetei incendiate (Video)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat o fată de 17 ani în Mehedinți, a murit la spital