Antena Meniu Search
x

Ionel Lepa a murit. Criminalul poliţistului din Recaş s-a spânzurat în celulă

Ionel Lepa a murit, în această dimineaţă. Criminalul poliţistului din Cristian Amariei a fost găsit spânzurat în celula sa din Penitenciarul "Popa Șapcă" din Timișoara.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.06.2019, 14:11

Ionel Marcel Lepa l-a ucis pe poliţistul Cristian Amariei
Imagine surprinsă în 4 iunie, la puţin timp după ce criminalul poliţistului din Recaş a fost prins. În această dimineaţă, Ionel Lepa s-a spânzurat în celălă - Captură video

Ionel Lepa a murit, în această dimineaţă. Criminalul poliţistului din Cristian Amariei a fost găsit spânzurat în celula sa din Penitenciarul "Popa Șapcă" din Timișoara.

Ionel Lepa a fost găsit spânzurat în celulă, în această dimineaţă.

În ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, Ionel Lepa  nu a mai putut fi salvat, criminalul poliţistului din Recaş fiind declarat mort.

"Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. 

Pe acelaşi subiect

Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15. În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a anunțat familia persoanei decedate, a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului", informază Penitenciarul din Timişoara.

Ionel Lepa a murit. Criminalul s-a spânzurat în celulă

Echipajul medical a constatat decesul la ora 7.15.

Vineri, pe numele lui Ionel Marcel Lepa a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorii de la Tribunalul Timiş au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Reamintim că duminică, 2 iunie 2019, poliţistul Cristian Amariei a fost împuşcat mortal de Ionel Marcel Lepa, un bărbat urmărit internaţional.

Tragedia s-a produs în satul Izvin, acolo unde poliţistul Amariei şi colegii săi au organizat o acţiune pentru prinderea suspectului.

În momentul în care a fost încolţit, Lepa l-a împuşcat pe poliţist de două ori, apoi a fugit. După 36 de ore, Ionel Lepa a fost prins într-o casă din localitatea Remetea Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ionel Lepa a murit. Criminalul poliţistului din Recaş s-a spânzurat în celulă