Antena Meniu Search
x

Ionel Lepa s-a spânzurat în închisoare. Criminalul poliţistului din Recaş a încercat să se sinucidă

Ionel Lepa s-a spânzurat în închisoare, în această dimineaţă. Criminalul poliţistului din Recaş se află de joi la Penitenciarul „Popa Șapcă" din Timișoara, după ce fusese externat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.06.2019, 08:12

Ionel Lepa s-a spânzurat în închisoare. Criminalul poliţistului din Recaş a încercat să se sinucidă

Ionel Lepa s-a spânzurat în închisoare, în această dimineaţă. Criminalul polițistului Cristian Amariei, a fost găsit spânzurat în celula sa din Penitenciarul de pe strada Popa Șapcă din Timișoara.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă este la fața locului, iar medicii fac manevre de resuscitare.

Actualizare: În ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, Ionel Lepa a murit. Decesul s-a constatat decesul la ora 7.15.

Vineri, pe numele lui Ionel Marcel Lepa a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorii de la Tribunalul Timiş au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Pe acelaşi subiect

Reamintim că duminică, 2 iunie 2019, poliţistul Cristian Amariei a fost împuşcat mortal de Ionel Marcel Lepa, un bărbat urmărit internaţional.

Tragedia s-a produs în satul Izvin, acolo unde poliţistul Amariei şi colegii săi au organizat o acţiune pentru prinderea suspectului.

În momentul în care a fost încolţit, Lepa l-a împuşcat pe poliţist de două ori, apoi a fugit. După 36 de ore, Ionel Lepa a fost prins într-o casă din localitatea Remetea Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ionel Lepa s-a spânzurat în închisoare. Criminalul poliţistului din Recaş a încercat să se sinucidă