Antena Meniu Search
x

Ionuț Negoiță, gest superb pentru medicii din București în plină criză de Covid-19

Ionuț Negoiță, președintele lui Dinamo, oferă gratis 107 camere la hotelul Rin din București pentru medicii și asistentele care tratează bolnavii de coronavirus.

de Daniel Samoilă

la 25.03.2020, 15:04

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo
Ionuț Negoiță, gest superb pentru medicii din România în plină criză de Covid-19 - Mediafax Foto / Octavian Cocolos via hepta
  • Ionuț Negoiță oferă gratis 107 camere la hotelul Rin pentru medicii din București
  • Negoiță este implicat în lupta contra Covid-19 în România
  • Gabriela Firea îl felicită pe Negoiță pentru gestul său

Ionuț Negoiță, președintele lui Dinamo, oferă gratis 107 camere la hotelul Rin din București pentru medicii și asistentele care tratează bolnavii de coronavirus.

Negoiță a fost felicitat de Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, cea care a postat un mesaj pe Facebook în semn de mulțumire pentru gestul patronului echipei Dinamo.

Gabriela Firea îl felicită pe Ionuț Negoiță pentru gestul său

„Mulțumesc celor care au înțeles cât de importantă este solidaritatea față de semeni și care ne-au ajutat și au oferit spații de cazare eroilor din spitalele din București! Mulțumesc Grupului Rin Hotels, Domnului Ionuț Negoiță, care a răspuns apelului nostru și a pus la dispoziția Primăriei Capitalei, gratuit, Hotelul Rin Central Traian, cu 107 camere, pentru medicii și asistentele care lucrează în spitalele unde sunt internați bolnavi de coronavirus și care, atunci când ies din tură, nu se pot întoarce la familii, acasă.

Astfel, începand de luni, 30 martie, această unitate hotelieră va fi pusă la dispoziția medicilor și asistentelor din Capitală, fără plată, care vor putea merge aici pentru masă, odihnă și pentru a rămâne peste noapte. Transportul acestora este, de asemenea, asigurat. Astfel de gesturi ne determină să credem că vom depăși, împreună, această gravă criză din sămătate, sprijinindu-ne fiecare cu ceea ce putem”, a scris Firea pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Ionuț Negoiță, gest superb pentru medicii din București în plină criză de Covid-19