Antena Meniu Search
x

Iordache, atac dur la preşedintele Iohannis: 'E într-o disperată campanie electorală'

Preşedintele Comisiei speciale privind legile justiţiei, Florin Iordache, a declarat, că preşedintele Klaus Iohannis este ”într-o disperată campanie electorală pentru octombrie 2019”.

Preşedintele Comisiei speciale privind legile justiţiei, Florin Iordache, a declarat, că preşedintele Klaus Iohannis este ”într-o disperată campanie electorală pentru octombrie 2019” şi că nu face altceva decât să-şi fidelizeze un anumit electorat.

”Cred că modul în care i s-a spus Curţii Constituţionale nu vă grăbiţi... Păi nu poate să ceară nimeni, nici Parlamentul, nici preşedintele, nici Guvernul să stabilească un calendar al CCR. Curtea Constituţională în plenul său stabileşte şi calendarul, şi când discută, şi de la cine solicită puncte de vedere”, a spus Iordache, referindu-se la declaraţia de astăzi a preşedintelui Iohannis.

Deputatul PSD a susţinut că CCR a spus că Legile 304 şi 317 sunt nişte legi bune, în concordanţă cu deciziile Comisiei de la Veneţia.

”Atâta timp cât cele două legi - 304 şi 317 - au trecut deja prin filtrul CCR şi CCR a spus da, sunt nişte legi bune, sunt nişte legi care sunt în concordanţă cu deciziile Comisiei de la Veneţia şi în consecinţă au fost trimise spre promulgare preşedintelui, preşedintele nu face decât să-şi continue campania elctorală. Vedem că este într-o disperată campanie electorală pentru octombrie 2019 şi toate aceste eforturi pe care le face de la pupitrul prezidenţial nu face decât să-şi fidelizeze un anumit electorat”, a afirmat Florin Iordache.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Iordache, atac dur la preşedintele Iohannis: 'E într-o disperată campanie electorală'