Antena Meniu Search
x

Un muncitor a paralizat activitatea la Inspectoratul de Poliție Județean Botoşani, dupa ce le-a taiat curentul, cu excavatorul

Inspectoratul de Poliție Județean Botoşani a rămas fără curent câteva ore, după ce un muncitor le-a tăiat curentul, cu excavatorul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.09.2019, 14:46

- Foto Profi Media

Inspectoratul de Poliție Județean Botoşani a rămas fără curent câteva ore, după ce un muncitor le-a tăiat curentul, cu excavatorul.

În timpul unor lucrări care se efectuau la pavilionul, un angajat al firmei a făcut o mişcare greşită cu excavatorul şi a secţionat cablul principal de alimentare, lăsând în beznă întreaga instituţie.

Sediul IPJ Botoşani lăsat fără curent de un muncitor, cu excavatorul

Un muncitor a paralizat activitatea IPJ Botoşani, după ce a secţionat, cu excavatorul, cablul principal de alimetare cu energie electrică.

În cursul dimineţii, un angajat al firmei care lucra pe un excavator a făcut o manevră greșită și a secționat cu utilajul cablul de la rețeaua electrică. Avaria a survenit dimineață, însă defecțiunea a fost remediată abia la prânz. Prin urmare, timp de vreo cinci ore polițiștii botoșăneni au trebuit să se descurce ca acum mai bine de 20 de ani, adică cu pixul, cu hârtia și cu arhiva manuală, informează şi monitorulbt.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un muncitor a paralizat activitatea la Inspectoratul de Poliție Județean Botoşani, dupa ce le-a taiat curentul, cu excavatorul