Antena Meniu Search
x

Ipoteză teribilă în cazul morții lui Andrei, tânărul român găsit abandonat fără viață pe un câmp din Italia. VIDEO

Presa din Italia a dezvăluit informații teribile din ancheta morții lui Andrei Radu Miron, românul găsit mort pe un câmp din Chivasso, în zona localității Baraccone, luni după-amiază.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.11.2020, 12:31

Andrei Radu Miron era din Bacău, dar locuia în Italia împreună cu logodnica și fiul lui
Ipoteză teribilă în cazul morții lui Andrei, tânărul român găsit abandonat fără viață pe un câmp din Italia - La Stampa / Facebook
  • Andreia murit din cauza unei supradoze de droguri.
  • Trupul său neînsuflețit a fost găsit abandonat pe un câmp din Italia.

Potrivit publicației La Stampa, autopsia efectuată de medicii legiști în 5 noiembrie a stabilit că moartea românului de 22 de ani a fost cauzată de o supradoză de droguri.

Nu se știe, însă, dacă Andrei a fost abandonat pe câmp când încă era în viață. 

Una dintre ipoteze ar fi că tânărul român, care devenise recent tată, a fost găsit mort de o persoană, care, din motive încă necunoscute, a decis să scape de cadavru.

O altă variantă înaintată de jurnaliștii italieni este ca Andrei Miron să fi fost găsit de cineva când încă era în viață, iar persoana respectivă, în loc să cheme ajutor sau să-l ducă la spital, a decis să-l abandoneze pe câmp, lăsându-l să moară.

Anchetatorii iau în calcul toate aceste ipoteze.

Procuratura din Ivrea a deschis un dosar pentru omor și continuă cercetările pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat cu românul.

Andrei a fost găsit mort pe un câmp din Chivasso

Reamintim că în 2 noiembrie, Andrei Radu Miron a fost găsit mort pe un câmp din Chivasso, Piemonte, în zona localității Baraccone.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trupul neînsuflețit al tânărului de 22 de ani a fost descoerit de un fermier, o svastică tatuată pe braț fiind elementul care a dus la identificarea rapidă a cadavrului.

Andrei Miron, originar din Bacău, locuia în Crescentino, o comună în provincia Vercelli, împreună cu iubita lui și fiul lor de numai 7 luni.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Ipoteză teribilă în cazul morții lui Andrei, tânărul român găsit abandonat fără viață pe un câmp din Italia. VIDEO