Antena Meniu Search
x

Ipoteză teribilă în cazul lui Iulian, băieţelul dispărut la Pecineaga (Video)

Peste 100 de poliţişti, jandarmi şi voluntari, ajutaţi de câini de urmă, continuă să-l caute pe Iulian Alexandru Biţică, băieţelul de 8 ani care a dispărut sâmbătă, la Pecineaga. O asociaţie umanitară, implicată în căutarea copilului, a lansat pe Facebook o ipoteză teribilă. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.11.2019, 08:40

Iulian Alexandru Biţică a dispărut la Pecineaga, Constanţa
Ipoteză teribilă în cazul lui Iulian, băieţelul dispărut la Pecineaga - Politia Romana / Facebook

Peste 100 de poliţişti, jandarmi şi voluntari, ajutaţi de câini de urmă, continuă să-l caute pe Iulian Alexandru Biţică, băieţelul de 8 ani care a dispărut sâmbătă, la Pecineaga. O asociaţie umanitară, implicată în căutarea copilului, a lansat pe Facebook o ipoteză teribilă. 

Asociația Umanitară Solidarity Children, o organizație non-profit implicată în căutări, a lansat o ipoteză teribilă în cazul lui Iulian, copilul dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00, la Pecineaga, în timp ce se juca în faţa casei sale din localitatea Pecineaga, Constanţa.

Potrivit organizaţiei, este posibil ca băieţelul să fi căzut într-o hazna.

"Un localnic din Pecineaga a gasit rolele baiatului disparut la marginea localitatii pe drumul care duce spre ferma I.A.S.

La mai putin de un kilometru de locul unde au fost gasite rolele, se afla asa zisele " haznale " care au o adâncime de peste 10 metri si sunt pline cu dejectii de la complexul de porci. Astazi am fost si acolo, au venit pompierii si scafandri dar nu pot intra in aceste dejectii, pe marginea unei haznale se vad urme ca si cand un corp ar fi alunecat in ea.

Am inteles ca maine vor fi verificate si aceste haznale care trebuiau verificate mult mai devreme, din ce am auzit copilul a fost vazut pe camerele de supraveghere de la marginea localitatii sambata in jur de ora 11:00 nu foarte departe de locul unde au fost gasite rolele, mai multi oameni au declarat ca au vazut rolele in acel loc sambata in jur de ora 14:00 si in directie cu aceste haznale. Speram ca micutul va fi gasit viu si nevătămat. Doamne ajuta!", este mesajul transmis pe Facebook de Asociația Umanitară Solidarity Children.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iulian Alexandru Biţică a dispărut din Pecineaga, Constanţa

Alexandru Iulian Bițică este de negăsit de sâmbătă, la amiază. Părinţii lui sunt divorţaţi şi îşi petrecea weekendul alături de tatăl său, în localitatea Pecineaga.

Sâmbătă, după ora prânzului, Alexandru se juca liniştit în faţa casei.  La un moment dat, tatăl lui nu l-a mai văzut, a început să-l caute şi, văzând că nu dă de el, a dat alarma. 

Polițiștii constănțeni ajutaţi de polițiști ai Gărzii de Coastă și de jandarmi au scormonit metru cu metru întreaga localitatea. S-au adus câini de urmă, iar un elicopter a survolat permanent zona. Nici urmă de copil. Căutările au fost extinse şi în localităţile vecine. 

Poliţiştii analizează inclusiv imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din localitate. 

Căutările în jurul comunei, dar şi în localităţile învecinate continuă.

Iulian Alexandru Biţică este slab, are un un metru treizeci înălţime, faţa ovală şi ochi căprui. Persoanele care îl văd trebuie să anunţe imediat poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ipoteză teribilă în cazul lui Iulian, băieţelul dispărut la Pecineaga (Video)