Antena Meniu Search
x

Irina, eleva unui liceu din Focșani, are șapte tumori pe creier, iar familia și colegii luptă pentru viața ei

Elevii unui liceu din Focșani luptă din răsputeri să îi salveze viața unei colege. Irina Bratosin a fost diagnosticată, la numai 15 ani, cu șapte tumori pe creier, iar familia are mare nevoie de ajutor pentru a o putea salva.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 27.10.2019, 09:28

Irina Bratosin, eleva unui liceu din Focșani, diagnosticată cu șapte tumori pe creier
Irina Bratosin, eleva unui liceu din Focșani, diagnosticată cu șapte tumori pe creier - Facebook

Elevii unui liceu din Focșani luptă din răsputeri să îi salveze viața unei colege. Irina Bratosin a fost diagnosticată, la numai 15 ani, cu șapte tumori pe creier, iar familia are mare nevoie de ajutor pentru a o putea salva.

Elevii Colegiului Tehnic 'Valeriu D. Cotea' Focșani au strâns bani, au colaborat cu profesorii pentru a putea organiza o colectă și chiar au organizat un târg de vechituri pentru a putea aduna cât mai mulți bani.

'Hei, dragilor! Marți, 29.10.2019, in intervalul orar 10:00-16:00 în Colegiul Tehnic „Valeriu D.Cotea”, Focşani, se va ține un târg de vechituri în scopul strângerii de fonduri pentru cheltuielile necesare Irinei Bratosin, în vârsta de 15 ani, elevă a clasei a 9-a. Treaba este simplă: orice elev, atât al CTVDC, cât şi din alte licee/şcoli ale acestui oraş pot participa la eveniment, pentru a vinde, cumpăra sau dona. Puteți pune la vânzare haine, jucarii, cărți, accesorii, etc! Vă aşteptăm în număr cât mai mare!', se arată într-o postare pe Facebook.

Povestea Irinei Bratosin a început în urmă cu aproximativ cinci luni, atunci când s-a prăbușit în brațele mamei sale.

Pe acelaşi subiect

Irina a fost dusă inițial la spitalul județean 'Sf. Pantelimon' din Focșani, ulterior a fost transferată la un spital din capitală, respectiv Bagdasar Arsenie.

În urma investigațiilor de computer tomografie și rezonanță magnetică i-au fost descoperite 3 chisturi. Medicii au decis să urmească evoluția și să rămână pentru o perioadă pe tratament, se arată într-o postare pe facebook a paginii 'Asociația Hope and Love for LIFE'.

Irina a revenit acasă, însă la scurt timp a avut iar pierderi de cunoștința și a ajuns iar la spital, de aceasta dată a fost transferată la Iași, la Spitalul Clinic de urgență 'Prof. Dr. N. Oblu'.

O altă investigație de rezonanță magnetică evidenția nu doar trei, ci șapte chisturi de tip Vhircow-Robin, față de explorarea inițială făcută la București și o altă făcută la o clinică privată care evidenția doar 6.

Totuși, medicii cred că toate cele șapte tumori sunt benigne, însă nu o operează pe Irina până ce nu obțin rezultatele biopsiei.

Toți cei care vor să dea o mână de ajutor pentru salvarea Irinei pot dona în conturile de mai jos:

CONT BANCAR ÎN LEI:

RO08BTRLRONCRT0301931801

CONT BANCAR ÎN EURO:

RO55BTRLEURCRT0301931801

BRATOSIN FLORIN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Irina, eleva unui liceu din Focșani, are șapte tumori pe creier, iar familia și colegii luptă pentru viața ei