Antena Meniu Search
x

Irina Tănase, mesaj de dragoste pentru Liviu Dragnea: "M-am îmbrăcat cu halatul tău, mi-am dorit să te simt cât mai aproape"

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, i-a adresat fostului lider PSD un mesaj de dragoste cu ocazia zilei sale de naștere. Ieri, fostul lider social-democrat a împlinit vârsta de 58 de ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.10.2020, 08:59

Irina Tănase si Liviu Dragnea
Irina Tănase, mesaj de dragoste pentru Liviu Dragnea: M-am îmbrăcat cu halatul tău, mi-am dorit să te simt cât mai aproape - ziaruldeiasi.ro
  • Irina Tănase a postat, pe Instagram, și o imagine în care se vede halatul și pisica Pinkie.
  • Dragnea se află în Penitenciarul Rahova din luna mai a anului trecut.

Miercuri seară, Irina Tănase, a postat pe Instagram, un mesaj de ziua lui Liviu Dragnea, spunând că îi lipsește și își dorește să iasă din închisoare sănătos.

„În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine.

Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, a scris Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea, în prezent în închisoare, la Penitenciarul Rahova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În acest dosar, fostul preşedinte PSD a fost  trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Irina Tănase, mesaj de dragoste pentru Liviu Dragnea: "M-am îmbrăcat cu halatul tău, mi-am dorit să te simt cât mai aproape"