Antena Meniu Search
x

Italian reţinut la Roma, după ce a atacat mai multe românce în ultimii ani

Carabinierii din Roma, Italia, au capturat un italian de 42 de ani acuzat că a bătut şi jefuit cel puţin trei dame de companie românce.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 20.09.2019, 15:02

Trei românce au căzut victime italianului reţinut la Roma
Italianul avea o plăcere în a ataca tinere românce - Roma Today

Carabinierii din Roma, Italia, au capturat un italian de 42 de ani acuzat că a bătut şi jefuit cel puţin trei dame de companie românce.

Bărbatul era căutat încă de la începutul anului, după ce una dintre victimele sale a reuşit să-l fotografieze atât pe el, cât şi maşina acestuia.

Italianul reţinut la Roma avea o plăcere în a ataca românce tinere

Conform Roma Today, bărbatul obişnuia să acţioneze în zonele rău famate din Roma şi după un scenariu similar.

Se deplasa cu un autoturism Smart în zona respectivă, căuta dame de companie românce şi le convingea să urce în maşină pentru 150 de euro.

Însă în loc să le ducă pe victime la el acasă, conform convenţiei, bărbatul le ducea într-o zonă izolată, le viola, le bătea, le jefuia şi le lăsa acolo.

Una dintre victimele sale a reuşit să-l fotografieze în ianuarie şi, în cele din urmă, carabinierii l-au identificat drept un italian de 42 de ani cu domiciliul în Bracciano.

Individul este acuzat că a comis cel puţin trei astfel de infracţiuni, în 2016, 2018 şi cea din ianuarie 2019, însă ancheta continuă pentru a se stabili dacă nu cumva au fost şi alte astfel de momente.

Cele trei victime erau toate dame de companie din România şi aveau între 20 şi 24 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Italian reţinut la Roma, după ce a atacat mai multe românce în ultimii ani