Antena Meniu Search
x

Alertă de urgență pentru găsirea Iulianei, o fată de 14 ani din Giurgiu

Iuliana Maria Cristina Stoian, o fată de 14 ani din Giurgiu, a fost dată dispărută de către tatăl ei. Copila a plecat de acasă pe 27 ianuarie și nu s-a mai întors.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 29.01.2020, 18:42

Fată dispărută în Bucșani, Giurgiu
Iuliana a plecat de acasă luni, pe 27 ianuarie - IPJ Giurgiu

Iuliana Maria Cristina Stoian, o fată de 14 ani din Giurgiu, a fost dată dispărută de către tatăl ei. Copila a plecat de acasă pe 27 ianuarie și nu s-a mai întors.

"La data de 27 ianuarie polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Roata de Jos au fost sesizați prin 112 de către un bărbat de 53 de ani, din comuna Bucșani, județul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa, Stoian Iuliana Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliu în seara zilei 27.01.2020 și nu a revenit", se arată în comunicatul IPJ Giurgiu.

Fata are 1.70 metri înălțime, 55 kilograme, păr șaten, drept, lung, față ovală, ochi căprui, urechi mijlocii normale, frunte de înălțime mijlocie și inclinare verticală, dentiție completă, fără tatuaje, iar pe frunte prezintă o cicatrice rezultată în urma rujeolei.

La momentul dispariției era îmbrăcată cu geacă de fâș de culoare verde, tricou de culoare alb și o pereche de pantaloni tip blue-jeans.

Persoanele care pot oferi informații despre Iuliana sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Alertă de urgență pentru găsirea Iulianei, o fată de 14 ani din Giurgiu