Antena Meniu Search
x

Iuliana și Mircea, prezentatorii Observatorului Matinal, luați la alt fel de întrebări. De la ”Vreau să-mi iau o navă spațială-cameleon” la ”Pisicul Negru”

De luni până vineri, cât e săptămâna lucrătoare de lungă, te țin la curent cu tot ceea ce s-a petrecut peste noapte în lumea largă. Sunt Iuliana Pepene și Mircea Ivan, aducătorii veștilor de dimineață de la Antena 1. Îi mai rogi să stea un 20 de minute după emisie, ”un dialog scurt”. Rămân o oră și jumătate. Apoi, în loc de ”la revedere”: ”Avem cinci ore de când ne-am trezit. Căutăm și noi ceva de mâncare?”. 3,2,1 șiiii... sunteți!

de Redactia Observator

la 19.11.2020, 14:23

Iuliana și Mircea, prezentatorii Observatorului Matinal
Iuliana Pepene şi Mircea Ivan

Iuliana și Mircea. Primul lucru pe care-l vezi dimineața, după ce te trezești. Scuze, două mici corecturi! Alarma telefonului e întâia. Apoi, cum ”primul” dacă-s doi? A, gata, corect, pentru că reprezintă un tot! Sunt Iuliana Pepene și Mircea Ivan, prezentatorii Observatorului Matinal al Antenei 1.

Pentru că-s în picioare de la primul cântat al cocoșului, ai crede că dacă-i mai ții o juma’ de ceas după terminarea știrilor, nu mai poți stoarce nimic de la ei. Aș! Sunt tonici și plini de viață, chiar dacă asta sună a clișeu iar ei s-au trezit când altora abia le dădea târcoale Moș Ene pe la gene.

Lumea-i știe drept aducătorii de vești. Bune și mai puțin bune, așa cum sunt și vremurile. Dar pentru că-s oameni, vorba marelui Shakespeare, nimic din ce e omenesc nu le e străin. Iuliana spune că se bucură când, la început de anotimp, găsește în haina nepurtată de anul trecut o sumă de bani.

Recunoaște, cinstit, că e ”topită” după mâncare și că Mircea Ivan este cea mai frumoasă persoană întâlnită în viață. Scuze, faimoasă, dar răspunsul este același! Crede că răzbunarea nu-i bună și-și aduce aminte de bunicul siteurilor de socializare, faimosul ”hi5.com”, cel unde ”aveai poza de profil cu citat”, după cum își aduce aminte. Din 2000 zboară în 2025. ”Atunci aș vrea să-mi iau o navă spațială cameleon”, adaugă. Iată, dorințe mici pentru suflete mari.

”Am adormit cu telefonul în mână, acesta a căzut și m-a lovit în față. Da să nu scrieți asta, da?”

Iuliana Pepene, prezentator Observator matinal Antena 1

Mircea preia legătura. Îl întrebi de bâlbe. Cum ziceam și mai înainte, și prezentatorii sunt oameni. Și dacă mai iubesc și animalele, cum este cazul său, lucrurile nu-s totdeauna în grai, vorba lui ”Moș Crăciun și a prietenilor săi”. ”Se dăduse drumul circulației pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Barajul Vidraru ori cam așa ceva. Eu, cu o voce gravă, am ținut-o pe a mea: Pisicul Negru în sus, Pisicul Negru în jos!”

Se lovește constant în colțul patului (Mircea, stai liniștit, cine nu face asta?) și povestește cu drag despre pager, gadgetul minune de acum două decenii, pe care trimiteai mesaje scrise persoanelor dragi, spunându-le că le iubești prin intermediul unei operatoare. Zici să-l prinzi, să-i accesezi coarda sensibilă. ”Mircea, cum poți ști când cineva te iubește?” Parează precum D’Artagnan, faimosul muschetar al lui Dumas cel în etate: ”Nu poți ști niciodată!”.

Acestea sunt răspunsurile lor! Scuze din nou, am uitat să-l notăm pe acela cu ”Inteligența este atrăgătoare!” Copyright Mircea...

”Mă impresionează orice film cu căței. Uite, chiar mă uitam la al meu și-mi spuneam ce bine e de el: fără stres, fără griji”...

Mircea Ivan, prezentator Observator matinal Antena 1

Pentru știri, informații de ultimă oră și tot ce se petrece în lumea largă, Iuliana Pepene și Mircea Ivan vă așteptă de luni până vineri, de la 6 la 8, la Observatorul Matinal al Antenei 1. Naturali, așa cum sunt și-n viața de zi cu zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Iuliana și Mircea, prezentatorii Observatorului Matinal, luați la alt fel de întrebări. De la ”Vreau să-mi iau o navă spațială-cameleon” la ”Pisicul Negru”