Antena Meniu Search
x

Jaf armat la o bijuterie din Zalău. Hoţii au fugit cu bijuterii din aur şi ceasuri valoroase

O bijuterie din Zalău a fost jefuită de 2 persoane mascate, care au intrat cu puţin timp înainte de ora închiderii şi au ameninţat vânzătoarea cu o armă. Cei doi au lovit-o puternic pe femeie, care s-a prăbuşit, lovindu-se în cădere cu capul de un dulap. Au furat ceasuri, aur şi s-au făcut nevăzuţi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.03.2019, 22:54

Bijuterie din Zalău jefuită de 2 tineri mascaţi - Observator.tv

O bijuterie din Zalău a fost jefuită de 2 persoane mascate, care au intrat cu puţin timp înainte de ora închiderii şi au ameninţat vânzătoarea cu o armă.

Cei doi au lovit-o puternic pe femeie, care s-a prăbuşit, lovindu-se în cădere cu capul de un dulap. Au furat ceasuri, aur şi s-au făcut nevăzuţi.

Bijuterie din Zalău jefuită de 2 tineri mascaţi

Hoţii au intrat în bijuterie cu puţin timp înainte de ora închiderii şi au folosit o armă pentru a o ameninţa pe vânzătoare.

I-au spus: "Ştim totul despre tine", au lovit-o, apoi femeia a căzut la pământ. Hoţii au furat mai multe bijuterii şi ceasuri, apoi au fugit.

Camerele de supraveghere montate în exterior nu au surprins mare lucru, pentru că erau îndreptate în altă direcţie, dar camerele de interior sunt verificate de anchetatori.

"Administratorul unei bijuterii de pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipul Zalau, a sesizat Politia, astazi, despre faptul ca doua persoane necunoscute, cu fata acoperita, au patruns in bijuterie, au amenintat  angajata cu o arma si au sustras mai multe bijuterii. In prezent echipa de cercetare este la fata locului pentru investigatii", precizează IPJ Zalău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Jaf armat la o bijuterie din Zalău. Hoţii au fugit cu bijuterii din aur şi ceasuri valoroase