Antena Meniu Search
x

JAFURILE se ţin lanţ la Rio: Un sportiv a fost ameninţat cu arma şi jefuit în timp ce întorcea în Satul Olimpic

Un membru al delegaţiei Marii Britanii la JO a fost ameninţat cu arma şi jefuit, la Rio, în timp ce întorcea în Satul Olimpic, informează The Guardian.

Un membru al delegaţiei Marii Britanii la JO a fost ameninţat cu arma şi jefuit, la Rio, în timp ce întorcea în Satul Olimpic, informează The Guardian.

Un purtător de cuvânt al delegaţiei olimpice a Marii Britanii a confirmat că a fost vorba de un "furt", adăugând că victima este bine şi în siguranţă.

Conducerea delegaţiei le-a reamintit sportivilor că ar fi bine să nu părăsească Satul Olimpic după căderea nopţii şi, dacă o fac, să nu poarte echipament inscripţionat cu numele echipei Marii Britanii şi să nu folosească taxiurile. Sportivilor li se mai recomandă să nu aibă obiecte de valoare asupra lor şi să anunţe în prealabil plecarea lor în oraş.

Securitatea participanţilor la JO de la Rio reprezintă o problemă majoră a autorităţilor brazilie. De curând, patru înotători americani au susţinut că au fost jefuiţi de persoane înarmate, însă acuzaţiile lor sunt puse la îndoială de poliţia braziliană.

Nici sportivii români nu au scăpat de hoţi la Rio. Atletelor Paula Claudia Todoran și Elena Daniela Cîrlan le-a fost furat un rucsac cu obiecte personale, marți, în zona arenei de volei pe plajă de la Jocurile Olimpice care se desfășoară la Rio de Janeiro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » JAFURILE se ţin lanţ la Rio: Un sportiv a fost ameninţat cu arma şi jefuit în timp ce întorcea în Satul Olimpic