Antena Meniu Search
x

Jandarmul din Botoşani care a fugit după ce a produs un grav accident s-a predat după 16 ore

Un jandarm din Botoşani, în vârstă de 33 de ani, care a fugit după ce a produs un grav accident rutier, s-a predat Poliţiei dup 16 ore de la fuga de la locul accidentului. El a provocat rănirea gravă a unui prieten, care se afla în maşină cu el, pe locul din dreapta.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.05.2019, 21:52

Un jandarm din Botoşani, în vârstă de 33 de ani, care a fugit după ce a produs un grav accident rutier, s-a predat Poliţiei dup 16 ore de la fuga de la locul accidentului.

El a provocat rănirea gravă a unui prieten, care se afla în maşină cu el, pe locul din dreapta.

Un jandarm din Botoşani a fugit şi s-a ascuns după ce a provocat un grav accident rutier

Potrivit poliţiştilor, un subofiţer în vârstă de 33 de ani, de la subunitatea din Darabani a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, a produs, un accident rutier grav în centrul oraşului Darabani, fugind apoi de la locul faptei.

El s-a predat după 16 ore, a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ.

"În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând a se dispune măsuri în consecinţă, conform prevederilor Codului de Procedură Penală", informează poliţiştii.

Pasagerul rănit grav are 34 de ani şi este poliţist local la Darabani. El a fost preluat de un elicopter SMURD în stare critică şi transportat la o clinică de specialitate din Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Jandarmul din Botoşani care a fugit după ce a produs un grav accident s-a predat după 16 ore