Antena Meniu Search
x

Jandarm bătut în fața Judecătoriei din Jibou. Un individ l-a luat la pumni pe militar, încercând să intre în instituție (Video)

Un jandarm aflat în timpul serviciului a fost amenințat și bătut în fața Judecătoriei din Jibou, județul Sălaj, de un bărbat beat. Individul l-a luat la pumni pe militar, care nu l-a lăsat să intre în instituție.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.09.2020, 11:26

Jandarmul a fost luat la pumni în fața Judecătoriei din Jibou
Jandarm bătut în fața Judecătoriei din Jibou. Un individ l-a luat la pumni pe militar, încercând să intre în instituție - capturi video
  • Jandarmul a fost luat la pumni de bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice.
  • Procurorii au deschis dosar penal pentru ultraj.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Sălaj, incidentul a avut loc în dimineaţa zilei de 17 septembrie și a fost provocat de un bărbat de 40 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care, deşi nu avea cauză pe rol, a insistat să intre în sala de judecată.

Furios că jandarmul nu i-a permis accesul în instituție, individul a început să amenințe, după care a devenit foarte agresiv și l-a lovit pe subofițer cu pumnul în zona feței.  

Un trecător a suprins cu telefonul mobil momentul în care agresorul este pus la pământ de forţele de ordine.

Ce spune Jandarmeria Sălaj

"Joi, 17.09.a.c., în jurul orei 09:45, un bărbat s-a prezentat la sediul Judecătoriei Jibou încercând să intre în sala de judecată, fără respectarea regulilor de acces. Bărbatul se afla într-o vădită stare de ebrietate și nu avea cauză pe rol. 

De asemenea, acesta profera cuvinte și expresii jignitoare, tulburând ordinea publică în interiorul instituției. Subofițerul aflat în serviciu l-a condus în afara instituției și a solicitat sprijinul unui echipaj mixt de pe raza orașului Jibou.

Refuzând cooperarea cu subofițerul, bărbatul a devenit tot mai recalcitrant și a început să profereze amenințări la adresa jandarmului și instituției. În continuare, bărbatul a devenit foarte agresiv și l-a lovit pe subofițer cu pumnul în zona feței. 

Jandarmul a trecut imediat la imobilizarea acestuia. Bărbatul s-a opus cu violență, aplicând lovituri cu pumnii și picioarele. 

Totodată, acesta i-a rupt tricoul jandarmului. În acest context, împotriva persoanei agresoare a fost necesară folosirea forței. Cu sprijinul celorlalți colegi aflați în serviciu și a patrulei mixte sosite ulterior, agresorul a fost încătușat și condus la sediul Poliției Jibou", se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj.

În acest caz, procurorii au deschis dosar penal pentru ultraj.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Jandarm bătut în fața Judecătoriei din Jibou. Un individ l-a luat la pumni pe militar, încercând să intre în instituție (Video)