Antena Meniu Search
x

Un jandarm a prins un hoţ la furat în staţia de metrou Unirii 1 şi l-a pus să arate cum a dat spargerea (Video)

Ciprian, un jandarm din Bucureşti obişnuit cu intervenţiile sale eficient, a devenit un erou, după ce a prins la furat un recidivist în staţia de metrou Unirii 1.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.02.2020, 14:59

Jandarmul este cunoscut pentru flerul în care intervine
Jandarmul a intervenit prompt pentru a-l opri pe recidivist să fugă cu bunurile furate - Captură Video

Ciprian, un jandarm din Bucureşti obişnuit cu intervenţiile sale eficient, a devenit un erou, după ce a prins la furat un recidivist în staţia de metrou Unirii 1.

Jandarmului, cunoscut pentru flerul său, i-a atras atenţia faptul că hoţul alerga cu un rucsac desfăcut în care se aflau mai multe bunuri diferite şi voluminoase.

Jandarmul a intervenit şi l-a oprit pe suspect, chestionându-l în legătură cu provenienţa bunurilor respective.

Suspectul a recunoscut din prima că le-a furat dintr-un magazin situat în pasajul pietonal al staţiei de metrou Unirii 1.

Ba chiar s-a făcut şi o reconstituire a modului în care suspectul a dat o gaură în peretele magazinului şi a furat bunurile.

Suspectul a fost dus la audieri, ocazia cu care s-a aflat că este recidivist. Mai era cercetat penal într-un dosar pentru furt şi se afla sub control judiciar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un jandarm a prins un hoţ la furat în staţia de metrou Unirii 1 şi l-a pus să arate cum a dat spargerea (Video)