Antena Meniu Search
x

Starleta de filme pentru adulţi Jessica Jaymes, găsită moartă în casă, la doar 43 de ani (Video)

Jessica Jaymes, în vârstă de 43 de ani, actriţă foarte cunoscută pentru rolurile în filmele pentru adulţi, a fost găsită moartă în casa ei din California, unde paramedicii au descoperit o varietate de medicamente.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.09.2019, 23:57

Jessica Jaymes a murit la 43 de ani - Foto Profi Media / Instagram Jessica Jaymes

Jessica Jaymes, în vârstă de 43 de ani, actriţă foarte cunoscută pentru rolurile în filmele pentru adulţi, a fost găsită moartă în casa ei din California, unde paramedicii au descoperit o varietate de medicamente.

Potrivit TMZ, un prieten al actriţei a mers să-i facă o vizită la casa ei din San Fernando Valley și a găsit-o pe Jessica, al cărei nume real este Jessica Michael Redding, inconștientă.

Jessica Jaymes, găsită moartă în casă, la doar 43 de ani

Jessica Jaymes ar fi făcut un stop cardiac, sau cel puţin aceasta ar fi prima ipoteză a medicilor. La scurt timp după sosirea acestora la casa starletei, autoritățile au pronunțat-o moartă la fața locului, scrie dailymail.co.uk.

Biroul legistului din Los Angeles a anunţat că cercetează evenimentul, cauza morții fiind necunoscută în mod oficial.

Cariera ei de film pentru adulți a început în 2002, când avea 26 de ani. Doi ani mai târziu, a devenit primul model de contract al revistei Hustler.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, a avut mai multe apariții la show-uri televiziune, printre care Showtime’s Weeds, Vivid Valley al HBO și diverse reality show-uri, cum ar fi Celebrity Rehab Sober House de la VH1.

Mai multe vedete în filmele pentru adulţi au reacţionat cu tristeţe în mediul online, la aflarea veştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Starleta de filme pentru adulţi Jessica Jaymes, găsită moartă în casă, la doar 43 de ani (Video)