Antena Meniu Search
x

Judecătoarea de 38 de ani din Mureş, găsită înjunghiată în gât, a lăsat un bilet de adio

Oamenii legii au deschis o anchetă în cazul judecătoarei de la Curtea de Apel Mureş, care a fost găsită înjunghiată în gât, lânga maşina ei, pe un câmp. Surse din anchetă au declarat că femeia ar fi lăsat un bilet de adio.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.11.2019, 12:00

Judecătoarea Moldovan Cristina a lăsat un bilet de adio
Judecătoarea din Mureş găsită înjunghiată în gât a lăsat un bilet de adio - adevarul.ro / Imagine ilustrativa

Oamenii legii au deschis o anchetă în cazul judecătoarei de la Curtea de Apel Mureş, care a fost găsită înjunghiată în gât, lânga maşina ei, pe un câmp. Surse din anchetă au declarat că femeia ar fi lăsat un bilet de adio.

Marţi, 5 noiembrie, o judecătoare de la Curtea de Apel Mureș, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită în stare gravă, înjunghiată în gât, lângă mașina personală. Lângă ea era un cuțit de bucătărie.

Descoperirea şocantă a fost făcută de poliţişti în timp ce o căutau, alertaţi de soţul judecatoarei. 

Potrivit clujust.ro, omul le spusese poliţiştilor că soţia lui a plecat de acasă, ameninţând că îşi va pune capăt zilelor.

"La data de 05 noiembrie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii au fost sesizați prin Apel 112, de către un bărbat din localitatea Livezeni, cu privire la faptul că soția acestuia a plecat de la domiciliu și ar fi amenințat că se va sinucide", au transmis reprezentații IPJ Mureș.

Judecătoarea din Mureş ar fi lăsat un bilet de adio

Agenţii i-au acordat primul ajutor şi au chemat un echipaj medical, femeia fiind apoi dusă în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Târgu Mureş. 

"Pacienta a fost adusă cu leziune de arteră carotidiană. S-a intrevenit chirurgical și s-a rezolvat cazul, dar suferinţa cerebrală este destul de marcată şi urmează să fie evaluată pentru a vedea repercursiunile", a declarat directorul spitalul de Urgenţă Târgu Mureş.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, la această oră desfăşurându-se cercetări pentru vătămare corporală din culpă. Surse din anchetă au declarat că judecătoarea de 38 de ani ar fi lăsat un bilet de adio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Judecătoarea de 38 de ani din Mureş, găsită înjunghiată în gât, a lăsat un bilet de adio