Antena Meniu Search
x

Kelemen Hunor îi îndeamnă pe maghiari să meargă la vot: "Să nu fim comozi, să dăm dovadă de unitate și astăzi"

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat duminică în satul său natal, Cârța, județul Harghita, și i-a îndemnat pe maghiarii din România să meargă la vot pentru că procedura se desfășoară în condiții de siguranță.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.09.2020, 12:22

Kelemen Hunor îi îndeamnă pe maghiari să meargă la vot
Kelemen Hunor îi îndeamnă pe maghiari să meargă la vot: Să nu fim comozi, să dăm dovadă de unitate și astăzi - Hepta
  • Kelemen Hunor a îndemnat maghiarii din România să-și exercite dreptul de vot.
  • Președintele UDMR spune că procedura se desfășoară în condiții de siguranță, nu există niciun risc pentru sănătate.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat duminică în satul său natal, Cârța, pentru continuitate, progres și pentru dezvoltare.

„Astăzi am votat pentru continuitate, atât în Cârța, cât și în județul Harghita, ca să putem îmbunătăți condițiile pentru creșterea calității vieții. Avem nevoie de autorități locale legitime, stabile, pentru că haosul predomină în toată țara”, a declarat președintele UDMR.

Kelemen Hunor a îndemnat maghiarii din România să-și exercite dreptul de vot, pentru că procedura se desfășoară în condiții de siguranță, nu există niciun risc pentru sănătate.

„Să dăm dovadă de unitate și astăzi, numai așa vom fi o comunitate puternică! Să nu fim comozi, să fim solidari. Să mergem la vot chiar dacă primarul maghiar nu are un contracandidat în localitatea noastră, pentru că soarta întregului județ poate depinde și de votul nostru”, a mai spus președintele UDMR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Alegeri locale 2020 » Kelemen Hunor îi îndeamnă pe maghiari să meargă la vot: "Să nu fim comozi, să dăm dovadă de unitate și astăzi"