Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis a pus tunurile pe PSD: "O să o încasaţi!"

Prezent la Pitești, alături de liderii PNL, la o întrunire electorală, Klaus Iohannis a atacat dur Partidul Social Democrat. Președintele a acuzat actualul guvern că se agață de putere, "doar-doar mai prind o zi să mai angajeze nişte neamuri, nişte prieteni, nişte incompetenţi".

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.11.2019, 20:40

Klaus Iohannis a pus tunurile pe PSD
Președintele Klaus Iohannis, în timpul unui discurs la reuniunea Ligii Aleșilor Locali, organizată de PNL la Sala Polivalentă din București, 26 octombrie 2019 - Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Prezent la Pitești, alături de liderii PNL, la o întrunire electorală, Klaus Iohannis a atacat dur Partidul Social Democrat. Președintele a acuzat actualul guvern că se agață de putere, "doar-doar mai prind o zi să mai angajeze nişte neamuri, nişte prieteni, nişte incompetenţi".

"Ne dăm seama că acum chiar se apropie alegerile. Ne dăm seama noi, bucuroşi, curajoşi. S-a simţit la toate întâlnirile la care am mers, PNL este puternic, hotărât, dar se simte şi la ei: o văd venind, ei, pesediştii văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluţie şi le e frică pesediştilor şi se agaţă cu disperare de fiecare zi cât mai rămân la putere. O disperare urâtă. Aceşti pesedişti se agaţă de putere doar-doar încă o zi în care mai pot da ceva din banii românilor baronilor roşii, doar-doar mai prind o zi să mai angajeze nişte neamuri, nişte prieteni, nişte incompetenţi, să mai strice ce a mai rămas din marile sisteme din România. Ruşine PSD! O să o încasaţi!", a declarat Klaus Iohannis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Președintele a mai spus că, atunci când vine vorba de PSD, vorbim despre "ce nu s-a făcut", despre "ce s-a greşit" sau despre ce trebuia făcut altfel.

"Acest PSD a construit o guvernare dezastruoasă, o guvernare eşuată, este timpul să plece! Este timpul să plece pentru mai multă vreme pentru că doar aşa vom putea noi, eu şi cu PNL şi cu alte partide democratice care vor veni lângă ni să reconstruim România", le-a mai spus Iohannis membrilor PNL prezenţi la mitingul de la Piteşti.

Iohannis: "PSD a ajuns la cel mai de jos nivel, îi bagă în disperare pe pensionari"

Preşedintele Klaus Iohannis a mai cuzat Partidul Social Democrat "se joacă cu nervii şi cu soarta pensionarilor" atunci când lansează zvonuri conform cărora viitorul guvern format de PNL ar scădea pensiile.

"Nu pot să nu remarc că PSD-ul a ajuns la cel mai de jos nivel. Vă daţi seama că au început din disperare, din disperarea de a pierde puterea au început să-şi bată joc de o categorie de români care merită respectul nostru, al tuturor: îi bagă în disperare pe pensionari, venind cu o minciună gogonată pesedistă cum că Guvernul lui Iohannis ar tăia pensiile: vă daţi seama ce jalnici sunt să se joace cu nervii şi cu soarta pensionarilor, când ei e fapt nu au fost în stare să construiască nimic durabil, nimic sustenabil! Este nevoie de un guvern al Partidului Naţional Liberal pentru a ajunge să garantăm cu adevărat pensionarilor un venit decent în România", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la mitingul electoral de la Piteşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis a pus tunurile pe PSD: "O să o încasaţi!"