Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis îl atacă pe Ciolacu: ''Cât de greu să fie, până și pentru un PSD-ist, să își pună mască?''

Președintele Klaus Iohannis a susținut miercuri în cadrul unei conferințe că este o perioadă bună pentru PNL de a fi la guvernare, pe timp de pandemie. Întrebat ce părere are despre faptul că Marcel Ciolacu a fost surprins fără mască, la o masă unde se aflau mai multe persoane, președintele a condamnat felul în care anumiți politicieni nu respectă regulile obligatorii pentru întreaga populație.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 28.10.2020, 19:27

Președintele a criticat comportamentul lui Marcel Ciolacu
Klaus Iohannis condamnă comportamentul anumitor politicieni PSD - Administrația prezidențială
  • Președintele Klaus Iohannis a condamnat comportamentul lui Marcel Ciolacu
  • Iohannis susține că este o perioadă bună pentru PNL de a fi la guvernare

Observator a transmis live, pe Facebook, declarațiile președintelui Klaus Iohannis:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Președintele susține că nu înțelege cât de greu ar fi fost pentru președintele PSD să poarte mască, pentru a evita încălcarea flagrantă a normelor. De asemenea, Iohannis consideră că PSD nu s-a reformat de fapt.

''Din fericire, în această pandemie este PNL la guvernare. Cum credeți că ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea PSD-ului nu respectă cele mai elementare norme? Cât de greu să fie, până și pentru un PSD-ist, să își pună mască, dacă așa este regula pentru toată lumea? Dacă aveam un guvern PSD în acestă pandemie ar fi fost foarte, foarte rău. PSD-ul nu s-a reformat. PSD-ul ne povestește tot felul de lucruri frumoase. Am văzut chiar că l-au trimis pe doctorul Rafila să prezinte un program de sănătate, dar pe ei de fapt nu îi interesează deloc aceste lucruri. Pe ei îi interesază să își vadă intersul lor'', a afirmat șeful statului.

Iohannis a confirmat din nou că alegerile parlamentare se vor desfășura așa cum este planificat, pe data de 6 decembrie. 

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis îl atacă pe Ciolacu: ''Cât de greu să fie, până și pentru un PSD-ist, să își pună mască?''