Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, mesaj pentru români: Restricțiile pot fi prelungite luni de zile dacă "ne relaxăm prea repede"

Klaus Iohannis spulberă orice speranță de relaxare a restricțiilor. Președintele a spus că putem ajunge în faza în care măsurile pot fi prelungite luni de zile dacă "ne relaxăm prea repede".

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.04.2020, 14:28

Iohannis spune că în România, deocamdată, restricțiile nu pot fi relaxate
Klaus Iohanis, mesaj pentru români: Restricțiile pot fi prelungite luni de zile dacă ne relaxăm prea repede - Hepta
  • Iohannis a spus că restricțiile în România nu pot fi relaxate.

Klaus Iohannis spulberă orice speranță de relaxare a restricțiilor. Președintele a spus că putem ajunge în faza în care măsurile pot fi prelungite luni de zile dacă "ne relaxăm prea repede".

Șeful statului a spus că, deși sunt unele țări unde se face un plan pentru relaxarea măsurilor, în România nu poate fi vorba despre așa ceva.

"Vremea e frumoasă. Auzim la știri că sunt unele țări unde se face un plan pentru realxare. Oricât îmi pare de rău, trebuie să vă spun pe față, noi, în România, nu suntem în astfel de fază. Numărul de cazuri crește, numărul de persoane infectate crește.

Noi nu suntem în faza în care putem să ne relaxăm. Depinde de noi cât mai durează până putem să venim cu nu plan de relaxare măsurilor. Dacă respectăm cu sfințenie regulile impuse de autorități, să nu întâlnim cu persoane, să evităm contactul, fizic dacă respectăm aceste reguli, vom putea mai repede să ajungem la relaxarea restricțiilor.

Dacă ne relaxăm prea repede și credem că vremea frumoasa alungă vrirusul. Atunci vă spun că putem ajunge în faza în care măsurile pot fi prelungite luni de zile!

Dacă acum scăpăm din mână această epidemie, vă spun că s-ar putea să fie foarte grav pentru foarte multă lume", a avertizat Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Klaus Iohannis, mesaj pentru români: Restricțiile pot fi prelungite luni de zile dacă "ne relaxăm prea repede"