Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, după primele rezultate la alegerile prezidenţiale: 'Am reuşit să învingem PSD-ul'

Klaus Iohannis a obţinut 39% dintre voturi, în primul tur al alegerilor prezidenţiale 2019, iar discursul de după aflarea primelor rezultate s-a concentrat pe lupta împotriva PSD.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 10.11.2019, 22:13

Klaus Iohannis, reacţie după primele rezultate la alegeri prezidenţiale
Klaus Iohannis, reacţie după primele rezultate la alegeri prezidenţiale - Observator

Klaus Iohannis a obţinut 39% dintre voturi, în primul tur al alegerilor prezidenţiale 2019, iar discursul de după aflarea primelor rezultate s-a concentrat pe lupta împotriva PSD.

Iohannis se va lupta, în turul II al alegerilor prezidenţiale, cu Viorica Dăncilă, candidatul PSD, care a obţinut 22,5% dintre voturi.

"Am reuşit să învingem PSD-ul mai mult decât oricând în ultimii 30 de ani. Niciodată românii nu au votat atât de mult şi atât de clar împotriva PSD-ului şi acest lucru pentru România înseamnă un pas enorm înainte.

Pe acelaşi subiect

Sigur, rezultatele oficiale vor veni mâine, însă datele de exit-poll arată că milioane de români din ţară şi din Diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o Românie normală şi pentru a continua procesul important de schimbare în bine în România.

Am crezut mereu în români şi în implicarea lor, iar participarea lor din aceste zile este o mare bucurie pentru democraţia din România.

Primele rezultate ale alegerilor prezidenţiale 2019

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea lor. În primul rând, liberalilor, dar şi tuturor votanţilor de dreapta şi celor care nu cred neapărat într-un partid anume, dar îşi doresc ce ne dorim şi noi: o Românie normală.

Lupta noastră comună nu ţine de o etichetă de partid. Lupta noastră este pentru îndepărtarea totală a PSD-ului de la putere pentru ca PSD-ul să nu mai ţină România captivă şi prizonieră în trecut", a fost discursul lui Klaus Iohannis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis, după primele rezultate la alegerile prezidenţiale: 'Am reuşit să învingem PSD-ul'