Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, mesaj pentru români după ce a votat la alegerile locale: "E foarte important să ne uităm bine la candidați" (Video)

Președintele României, Klaus Iohannis, a votat duminică, la ora 9:30, la Liceul Jean Monnet din București, la alegerile locale 2020.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.09.2020, 09:57

Klaus Iohannis a votat la alegerile locale 2020
Klaus Iohannis, sfat pentru români după ce a votat la alegerile locale: E foarte important să ne uităm bine la candidați
  • Klaus Iohannis i-a sfătuit pe alegători să pună ștampila pe candidații care pot face ceva pentru comunitatea lor.
  • Președintele i-a îndemnat pe români să meargă la vot.

"Este foarte important să mergem la vot, să nu lăsăm pe alții să decidă în locul nostru, astăzi îi alegem pe cei care conduc comunitățile în care trăim.

Este foarte important să ne uităm bine la candidați și să îi alegem pe cei care pot face ceva pentru comunitate, fiindcă până la urmă de ei depinde cum arată spitalul, cum arată școala, dacă drumurile sunt întreținute, dacă parcurile sunt bine întreținute, dacă traficul este dirijat așa cum trebuie", a declarat Klaus Iohannis.

La final, președintele i-a îndemnat pe români să meargă la vot.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Alegeri locale 2020 » Klaus Iohannis, mesaj pentru români după ce a votat la alegerile locale: "E foarte important să ne uităm bine la candidați" (Video)