Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet: "Este o zi extrem de importantă pentru România" (Video)

Președintele României, Klaus Iohannis, a votat duminică, la ora 9:00, la Liceul Jean Monnet din București.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.11.2019, 09:28

Alegeri prezidenţiale 2019. Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet
Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet - Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele României, Klaus Iohannis, a votat duminică, la ora 9:00, la Liceul Jean Monnet din București.

Klaus Iohannis, care candidează pentru al doilea mandat la prezidenţiale, a votat, duminică dimineață, la Liceul Jean Monnet din București.

Președintele i-a îndemnat pe români să iasă la vot, spunând că este ziua în care aceştia pot decide ce viitor va avea România.

"Este o zi extrem de importantă pentru România și pentru mine, personal. (..) Îmi doresc un viitor pentru România si sper să primesc azi confirmarea că foarte mulți români își doresc acelasi lcuru. Este ziua în care românii decid ce viitor va avea România", a spus Iohannis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD şi candidat la prezidenţiale, a votat la ora 8.00, la Colegiul Naţional "Sfântul Sava" din Bucureşti. Fostul premier a declarat că a votat "pentru o Românie a bunăstării şi a drepturilor garantate".

În această dimineaţă, la ora 7.00, s-au deschis urnele pentru primul scrutin al alegerilor prezidenţiale 2019. Aproape 19 milioane de români sunt aşteptaţi să-şi voteze preşedintele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet: "Este o zi extrem de importantă pentru România" (Video)