Antena Meniu Search
x

Șeful bandei care a torturat familia din Lanciano, trădat de complicii lui. Ultima hotărâre a judecătorilor împotriva lui Colțeanu

Alexandru Colțeanu, considerat șeful bandei de români care a torturat o familie de pensionari din Lanciano, Italia, a fost trădat de complicii lui, scrie chietitoday.it.

Alexandru Colteanu, romanul care a torturat o familie italiana, ramane in arest

Alexandru Colțeanu, considerat șeful bandei de români care a torturat o familie de pensionari din Lanciano, Italia, a fost trădat de complicii lui, scrie chietitoday.it.

Românul de 26 de ani, originar din Gorj, a fost reținut inițial doar cu o acuzație de furt, după ce trei dintre complicii săi au fost arestați pentru torturarea unei familii de pensionari din localitatea Lanciano, provincia Chieti.

Între timp, un judecător din Lanciano a aprobat menținerea în arest a românului, acuzațiile la adresa acestuia înmulțindu-se: jaf, provocare de leziuni grave, sechestrare de persoane, port abuziv de armă.

Potrivit surse citate, frații Aurel și Cosmin Turlică și vărul lor, Aurel Rușeț, primii români reținuți  în acest caz, l-au indicat pe Alexandru Colțeanu va fiind principalul vinovat în torturarea familiei din Lanciano.

Pe acelaşi subiect

Cei trei susțin că Alexandru Colțeanu este cel care i-a tăiat urechea Nivei Martelli, soția chirurgului italian.

Cei doi frați și vărul lor sunt închiși în închisoarea Lanciano, în timp ce Alexandru Colțeanu este închis la Caserta.

Patru români au torturat doi pensionari italieni, la Lanciano

Cei patru hoți au intrat în casă peste un medic italian şi peste soţia acestuia, i-au legat şi i-au torturat încercând să afle unde este seiful în care ţin banii.

Pentru că oamenii nu spuneau nimic, deoarece nu aveau niciun seif, Alexandru Colțeanu i-a tăiat o parte din ureche femeii, chiar sub privirile soţului ei.

Alexandru Bogdan Colţeanu a fost singurul dintre cei patru tâlhari care a reușit să fugă, ajungând la 400 de kilometri distanță de locul dramei familiei italiene, la Caserta.

Românul a fost capturat, după o cursă ca în filme, după ce a încercat să amaneteze ceasul chirurgului Martelli, în speranța de a obține bani pentru a continua fuga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Șeful bandei care a torturat familia din Lanciano, trădat de complicii lui. Ultima hotărâre a judecătorilor împotriva lui Colțeanu