Antena Meniu Search
x

Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta a fost testată pozitiv înainte de un concurs

Larisa Iordache a anunțat că a fost testată pozitiv la noul coronavirus. Gimnasta a aflat că are Covid-19 după un test făcut înaintea unui concurs ce se va desfășura la Izvorani.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.10.2020, 14:19

Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta a fost testată pozitiv înainte de un concurs
Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta a fost testată pozitiv înainte de un concurs - SportPictures / Mihaela Bobar / SportPictures/ Hepta
  • Larisa Iordache era gata să revină în gimnastică după o pauză de trei ani.
  • Sportiva a spus că se află în izolare, acasă, pentru că nu prezintă simptome ale bolii.

”Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană... pozitivă ! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum... după un test pozitiv la COVID -19”, a scris Larisa Iordache, pe Facebook.

Gimnasta a se află în prezent în izolare, acasă, întrucât se simte bine și nu are simptome specifice bolii. Mai mult, Larisa a spus că a contactat deja medicul, care i-a prescris tratament. 

”M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală fără simtome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul. Îmi pare foarte rău pentru acesta veste... ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viata mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se de-a peste cap și să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc liniște!”, a scris Larisa Iordache, pe Facebook.

Larisa Iordache, multiplă campioană europeană şi vicecampioană mondială, îşi anunţase revenirea după o pauză de trei ani şi urmează să participe la Campionatele Naţionale care vor avea loc la Ploieşti în perioada 17-19 noiembrie.

Larisa a suferit o ruptură de tendon ahilian stâng la Mondialele de gimnastică din 2017, de la Montreal, fiind nevoită se se opereze de trei ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta a fost testată pozitiv înainte de un concurs