Antena Meniu Search
x

Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, dus la spital cu hemoragie, după ce a înghițit o bucată dintr-o furculiță

Laurențiu Duța, solistul trupei 3 Sud Est, a ajuns la Urgențe după ce a înghițit din greșeală o bucată dintr-o furculiță. S-a întâmplat în Pitești, acolo unde formația a avut un concert.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.11.2019, 19:57

Laurențiu Duță de la 3 Sud Est
Solistul de la 3 Sud Est a fost transportat rapid la Spitalul Floreasca - Laurențiu Duță via Facebook

Laurențiu Duța, solistul trupei 3 Sud Est, a ajuns la Urgențe după ce a înghițit din greșeală o bucată dintr-o furculiță. S-a întâmplat în Pitești, acolo unde formația a avut un concert.

O furculiță l-a trimis pe masa de operație pe Laurențiu Duță. Artistul a înghițit fără să vrea o bucată dintr-un tacâm de plastic, care a ajuns în esofag și i-a provocat o slabă hemoragie locală, scrie Libertatea.

Din cauza faptului că la spitalul județean din Pitești nu exista personal pentru intervenții endoscopice decât pe timpul zilei, Laurențiu Duță a fost transportat rapid la Spitalul Floreasca din București.

Artistul a fost primit tratament de specialitate pe loc, deoarece riscul de a face blocaj respirator, dar și inflamații și infecții, fiind foarte mare.

"Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și m-am revenit repede, din fericire. Le mulțumesc celor ce ce au venit  în acea seară sperând să ne vadă la Pitești, care au înțeles situația. Ne-am recompensat două zile mai târziu, după ce m-am recuperat", a declarat Laurențiu Duță, care a lansat și un semnal de alarmă pentru cei ce folosesc tacâmuri din plastic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Mare atenție la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri și reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră", a scris solistul, pe Facebook.

După intervenția medicilor, Duță a urmat un tratament cu antibiotice timp cinci zile, iar recuperarea a fost completă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, dus la spital cu hemoragie, după ce a înghițit o bucată dintr-o furculiță