Antena Meniu Search
x

Imagini de infarct după ce lesa unui căţel este prinsă între uşile liftului (Video)

Reacţia rapidă a unui bărbat din Houston, Texas, a salvat un căţel de la moarte, după ce lesa animalului s-a prins între uşile liftului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.12.2019, 12:38

Căţelul nu a mai apucat să intre în lift, pentru că uşile s-au închis foarte repede
Imagini de infarct după ce lesa unui căţel este prinsă între uşile liftului - capturi video Facebook

Reacţia rapidă a unui bărbat din Houston, Texas, a salvat un căţel de la moarte, după ce lesa animalului s-a prins între uşile liftului.

Johnny Mathis a povestit pentru Fox News că incidentul a avut loc luni, într-un bloc de locuinţe din Houston. Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere, iar bărbatul a postat materialul video pe Twitter.

În înregistrare se vede cum Johnny Mathis coboară din lift, în timp ce o femeie ţinând un câine în lesă urcă în locul său. Din nefericire, uşile s-au închis rapid, înainte ca patrupedul să-şi urmeze stăpâna în lift, moment în care lesa lungă a rămas prinsă între uşi. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Căţelul a fost salvat şi returnat stăpânei

Mathis îşi dă seama de ce urma să se întâmple, apucă lesa câinelui şi reuşeşte să o dezlege de la gâtul animalului, salvându-l de la un sfârşit crunt. 

"Vecina s-a mutat recent în lift şi, cel mai probabil, nu se aştepta ca uşile să se închidă atât de rapid. Când ea a urcat în ascensor, mă uitam la câine pentru că era drăguţ. Am văzut lesa lungă, dar nu m-am gândit că s-ar putea întâmpla ceva. A fost terifiant, încă tremur. În momentele alea nu mă mai gândeam decât la cum să desfac lesa", a mai declarat bărbatul. 

Din fericire, totul s-a terminat cu bine. Căţelul a fost salvat şi returnat stăpânei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Imagini de infarct după ce lesa unui căţel este prinsă între uşile liftului (Video)