Antena Meniu Search
x

Licurici a fost angajat să-l răpească pe amantul soției lui Cristache, în Franța, dar a fugit cu o geantă cu 450.000 de euro

Licurici a fost angajat să-l răpească pe amantul soției lui Cristache, în Franța, dar a fugit cu o geantă cu 450.000 de euro. Românul e judecat alături de criminal și de alt complice la executarea unui tunisian.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.07.2020, 10:56

Români în Franța
Licurici a fost filmat la locul crimei - Captură video

Un român e judecat de o săptămână în Franța pentru că l-a ucis pe amantul soției sale, iar alături de el au apărut la tribunal și doi dintre cei trei presupuși complici. Unul dintre ei Licurici C., tot român, a avut declarații contradictorii în fața judecătorului.

Presupușii complici au negat, vineri, că l-au ajutat pe Cristache C. să îl ucidă pe amantul soției sale, Lăcrămioara, în Boulogne-Billancourt, în decembrie 2014. Cristache e judecat pentru că a încercat să-și ucidă fosta parteneră și pe sora acesteia, dar și pentru că l-a asasinat pe Salah E., un tunisian, iubitul soției sale. În vârstă de 65 de ani, Cristache C. l-a împușcat de trei ori pe acesta, din spate, de aproape.

Românul și-a atacat soția cu trei cuțite, a rănit-o pe sora acesteia, a dispărut câteva luni din Franța după atac, iar când s-a întors l-a ucis pe rival.

Licurici C. și Marius C., doi apropiați ai lui Cristache C., au fost filmați în ziua crimei în locul în care aceasta a a vut loc și în prezența victimei. Mai mult, cei doi s-au luptat cu Slah, pe care au vrut să-l urce cu forța în mașina condusă de Licurici, scrie Le Parisien.

Pe acelaşi subiect

"A trebuit să aduc o mașină pentru domnul Cristache.", a explicat Licurici prezența lui acolo. A negat că ar fi avut vreo legătură cu victima. Cât despre faptul că Marius P. vorbea cu Slah chiar cu 5 minute înainte de asasinat, Licurici a spus că românul avea de recuperat o datorie de la acesta: "Eram acolo să mă asigur că totul mergea bine!", a declarat bărbatul de 41 de ani pe care publicația citată îl deschrie ca pe un tip ras în cap și îmbrăcat îngrijit.

"Domnule Salah și Marius s-au luptat, m-am panicat, am luat mașina și am plecat.", explică Licurici imaginile care se văd pe camerele de supraveghere.

În ele se văd doi bărbați față în față, apoi unul cade la pământ și mașina pleacă, cu portiera deschisă. Au încercat Licuciri și Marius să arunce victima în mașină și să o răpească? Au fusrat de la Salah E. geanta care conținea bijuterii și aproximativ 450.000 de euro, conform declarației româncei care-i era iubită tunisianului? Cu siguranță că nu, susțin cei doi români.

Dar atunci, de ce era geanta în mașina condusă de Licurici? Acesta este confuz, iar prietenul lui, Marius habar nu are cum a ajuns acolo. "Nici nu știu despre ce vorbiți!", i-a spus el judecătorului Jean-Christophe Hullin.

Al treilea complice al lui Cristache e chiar șoferul lui Salah. Va fi și el audiat curând, pentru că procesul continuă, după o săptămână în care au fost audiați Cristache, Licurici, Marius și Lăcrămioara, fosta soție a criminalului. Femeia a fost adusă în instanță încătușată, pentru că ea este arestată în franța și acuzată de fraudă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Licurici a fost angajat să-l răpească pe amantul soției lui Cristache, în Franța, dar a fugit cu o geantă cu 450.000 de euro