Antena Meniu Search
x

Liderul Iranului, apel la ţările musulmane să se unească împotriva SUA

Liderul suprem al Iranului, Ali Khamenei, a făcut apel la ţările musulmane să se alieze împotriva SUA, susţinând că Teheranul nu va ceda niciodată în faţa intimidării.

Liderul suprem al Iranului, Ali Khamenei, a făcut apel la ţările musulmane să se alieze împotriva SUA, susţinând că Teheranul nu va ceda niciodată în faţa „intimidării”, conform televiziunii de stat, scrie Reuters.

„Naţiunea iraniană a rezistat tentativelor de intimidare ale Americii şi ale altor puteri arogante şi vom continua să rezistăm... Toate ţările musulmane ar trebui să fie solidare împotriva Americii şi a altor duşmani”, a declarat el.

Khamenei l-a criticat pe Trump pentru că a declarat că unele ţări din Orientul Mijlociu „nu ar rezista nici măcar o săptămână” fără protecţia SUA.

„Asemenea comentarii sunt umilitoare pentru musulmani... Din păcate, este un război regional aici între ţările musulmane. Guvernele nelegitime ale unor ţări musulmane se luptă cu alte ţări”, a adăugat el.

Iranul şi Arabia Saudită se află într-o competiţie pentru supremaţia regională şi sunt implicate în conflictele din Siria, Libia, Irak şi Yemen.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Liderul Iranului, apel la ţările musulmane să se unească împotriva SUA