Antena Meniu Search
x

Atas Lighting: cum devin restaurantele opere de artă

Site-ul de travel TripAdvisor a chestionat online peste 2.900 de turiști și a aflat că 79% dintre ei consideră că timpul petrecut în restaurante este foarte important pentru întreaga experiență de vacanță.

Site-ul de travel TripAdvisor a chestionat online peste 2.900 de turiști și a aflat că 79% dintre ei consideră că timpul petrecut în restaurante este foarte important pentru întreaga experiență de vacanță.

Mai mult decât atât, 27% dintre americani și-au plănuit vacanțele doar pentru a încerca la destinație bucătăria locală, în timp ce 26% au ales o anumită destinație turistică doar pentru a mânca într-un anumit restaurant.

Restaurantele sunt o piesă de rezistență a petrecerii timpului liber

Restaurantele reprezintă o adevărată piesă de rezistență a petrecerii timpului liber, iar afirmația este valabilă nu doar pentru cazurile în care mergem în vacanță în străinătate, ci și atunci când alegem să petrecem câteva ore plăcute într-un restaurant din orașul în care locuim.

Același site de travel, TripAdvisor, a postat și un top 10 al celor mai apreciate restaurante din lume, care sunt caracterizate prin originalitate, însă au și câteva caracteristici comune: mancarea este de o calitate excepțională, servirea este impecabilă, iar iluminatul joacă un rol esențial.

De puterea psihologică a iluminatului ne convingem și dacă ne uităm pe atas.ro.

Atas Lighting, sau care este ingredientul succesului unui restaurant

Primul magazin Atas Lighting din București a fost deschis în 1994. Începând de atunci s-a format o echipă de profesioniști care au pus umărul la dezvoltarea companiei și la integrarea în ofertă a unor nume mari de furnizori din peste 23 de țări. În plus, Atas Lighting oferă expertiză și consultanță pentru proiecte complete de iluminat, dar și diferite servicii de support.

Palmaresul este fascinant: peste 4.000 de proiecte au fost finalizate, iar firma își poate trece în „CV” colaborări cu numeroase studiouri de arhitectură și cu designeri de interior.

Iluminatul interior: flexibilitate și individualitate

Secțiunea dedicată iluminatului interior de pe Atas Lighting explorează cele mai fascinante propuneri contemporane pentru sisteme și corpuri de iluminat cu aplicabilitate în design-ul residential, dar și în cel comercial.

Design-ul ambientelor contemporane se distinge prin flexibilitate și individualitate, însă funcționarea doar cu elemente care aparțin unui singur stil nu este obligatorie. În plus, una dintre caracteristicile amenajărilor interioare din prezent este experimentarea cu forme și materiale distincte, care creeazăb ambiente ce îmbină frumusețea cu funcționalitatea și conceptualul cu utilul.

Timpul liber a devenit o monedă de schimb

După cum subliniază Atas Lighting, timpul liber a devenit o monedă de schimb din ce în ce mai valoroasă, iar barurile și restaurantele au devenit din ce în ce mai competitive cu privire la servicii, produse și ambianță. Astfel, sectorul Horeca a devenit unul dintre cele mai dinamice domenii în care cele mai noi tendințe în materie de amenajări interioare și stiluri deco se materializează cu multă rapiditate.

Aceasta este filosofia de lucru a celor de la Atas Lighting, care abordează întotdeauna cele mai îndrăznețe idei, aflate în ton cu ultimele tendințe la nivel mondial și care au reușit să propulseze o serie de restaurante în topul celor mai frumoase localuri din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Atas Lighting: cum devin restaurantele opere de artă