Antena Meniu Search
x

Lil Wayne riscă 10 ani de închisoare. Motivul pentru care rapperul american ar putea ajunge în spatele gratiilor

Rapperul american Lil Wayne a fost pus sub acuzare pentru posesie de armă de foc în legătură cu un incident petrecut în Florida în luna decembrie a anului trecut.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.11.2020, 18:53

Lil Wayne
Lil Wayne riscă 10 ani de închisoare - Profimedia
  • În urmă cu zece ani într-un incident care implica arme de foc.
  • Lil Wayne a recunoscut că pistolul îi aparţine

Dwayne Michael Carter Jr, pe numele său real, a fost prins în 2019, într-o percheziţie a poliţiei făcută într-un avion privat, având asupra sa un pistol şi gloanţe.

Conform legii americane, el nu are voie să deţină o armă pentru că a fost condamnat în urmă cu zece ani într-un incident în care au fost de altfel implicate arme de foc.

Potrivit news.ro, rapperul a recunoscut că pistolul, un model placat cu aur, găsit în bagajul său, îi aparţine. Aparent, le-a spus poliţiştilor că arma a fost de fapt un cadou primit de Ziua Tatălui. Poliţia a mai găsit în posesia lui diverse droguri şi 25.000 de dolari cash.

Rapperul în vârstă de 38 de ani, premiat cu Grammy de cinci ori, urmează să se prezinte luna viitoare în faţa unei Curţi de justiţie, unde va răspunde acuzaţiei şi riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Lil Wayne riscă 10 ani de închisoare. Motivul pentru care rapperul american ar putea ajunge în spatele gratiilor