Antena Meniu Search
x

Momentul în care Lionel Messi a primit Balonul de Aur, pentru a șasea oară

Fotbalistul Lionel Messi a primit, luni seară, la Paris, Balonul de Aur pentru a șasea oară în carieră, devenind astfel singurul jucător care a reușit această performanță.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 02.12.2019, 23:09

Lionel Messi a primit din nou Balonul de Aur
Lionel Messi a primit trofeul de la câştigătorul de anul trecut, Luka Modrici (Real Madrid) - captură video Ballon d'Or via Twitter

Fotbalistul Lionel Messi a primit, luni seară, la Paris, Balonul de Aur pentru a șasea oară în carieră, devenind astfel singurul jucător care a reușit această performanță.

Podiumul a fost completat de Virgil Van Dijk, de la Liverpool, clasat pe locul doi, și Cristiano Ronaldo de la Juventus, clasat al treilea.

Lionel Messi a primit trofeul de la câștigătorul de anul trecut, fotbalistul Luka Modrici de la Real Madrid.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gala Fotbalului Românesc: George Puşcaş, desemnat cel mai bun fotbalist

A fost și gala fotbalului românesc, luni, acolo unde George Puşcaş a fost desemnat fotbalistului anului 2019, iar Răzvan Lucescu a primit premiul pentru cel mai bun antrenor.

În cadrul celei de-a 21-a ediţii a Galei Fotbalului Românesc, care a avut loc la Soiree Exclusive Venue, Puşcaş a primit şi premiul pentru cel mai bun atacant.

“Mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine. Este o onoare pentru mine, voi munci şi mai mult”, a spus fotbalistul.

Premiul pentru fotbalistul anului, pentru care mai erau nominalizaţi Ionuţ Radu, Claudiu Keşeru şi Ciprian Deac, i-a fost înmânat lui Puşcaş de Mircea Lucescu.

sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Momentul în care Lionel Messi a primit Balonul de Aur, pentru a șasea oară