Antena Meniu Search
x

Video Ludovic Orban, despre medicul Cătălin Denciu: Din ce ştim noi, testul COVID făcut în Belgia i-a ieşit negativ

Premierul României, Ludovic Orban, a anunţat că testul real time PCR făcut medicului Ioan Cătălin Denciu la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles este negativ. Informaţia a fost confirmată şi de soţia cadrului emdical.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 17.11.2020, 16:22

Ludovic Orban, fotografiat la şedinţa de Guvern
Ludovic Orban, fotografiat la şedinţa de Guvern - Facebook
  • Testul COVID al emdicului Cătălin Dencu este negativ.
  • Potrivit soţiei acestuia, starea medicului erou este stabilă.
  • Cele mai importante ştiri, la Observator 19.

„Din ceea ce ştim noi, testul real time PCR care i-a fost făcut la spitalul militar din Belgia, este negativ. Probabil la Floreasca nu a fost teste de real time PCR, probabil nu au avut timp de procesare. E posibil să fi fost un test antigen. De altfel, domnul doctor Denciu a contractat virusul şi s-a vindecat şi ca atare are anticorpi. Probabilitatea de a fi pozitiv era foarte mică, dar din informaţiile pe care le avem de la spital, testul PCR este negativ. Domnul doctor Denciu a fost infectat cu COVID-19 şi s-a vindecat. Nu ştiu să vă spun perioada - martie, aprilie, mai, dar a trecut prin boală şi s-a vindecat”, a declarat Ludovic Orban.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şeful Executivului a adăugat că „soţia domnului doctor (Alina Denciu - n.r.) este asaltată de telefoane din partea mass-media şi cred că îi deranjează intimitatea”.

Medicul Ioan Cătălin Denciu a suferi arsuri grave încercând să salveze pacienţii din salonul ATI afectat de incendiul produs sâmbătă la Secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ, care a dus la moartea a 10 persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Ludovic Orban, despre medicul Cătălin Denciu: Din ce ştim noi, testul COVID făcut în Belgia i-a ieşit negativ