Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban, mesaj pentru proprietarii de terase: Mai întâi amendă, apoi riscă să le fie suspendată autorizația

Premierul Ludovic Orban s-a arătat îngrijorat de numărul tot mai mare de cazuri de coronavirus și a spus că există pericolul ca unele terase să rămână fără autorizații de funcționare dacă nu vor respecta măsurile impuse de autorități.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.06.2020, 14:40

Ludovic Orban ia în calcul închiderea teraselor: Mai întâi amendă, apoi riscă să le fie suspendată autorizația
Ludovic Orban ia în calcul închiderea teraselor: Mai întâi amendă, apoi riscă să le fie suspendată autorizația - Hepta
  • Ludovic Orban s-a arătat îngrijorat de numărul tot mai mare de cazuri de COVID-19.
  • Marți, Grupul de Comunicare Stategică a raportat 388 de noi cazuri de COVID-19, în ultimele 24 de ore.

Orban a spus că evoluția epidemiei de coronavirus la noi în țară a determinat amânarea altor măsuri de relaxare ce ar fi trebuit să intre în vigoare de la 1 iulie.

”Este o cifră care ne face să rămânem în gardă, să rămânem concentrați și mobilizați pentru aplicarea măsurilor pe care le-am adoptat. Evoluția numărului de cazuri ne-a determinat să amânăm alte măsuri de relaxare”, a spus Ludovic Orban, marți, în timpul vizitei sale la ALRO Slatina.

Premierul a cerut responsabilitate din partea proprietariilor de terase în aplicarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Dacă patronul unei terase nu asigură respectarea regulilor o să fie amendat o dată, de două ori, apoi riscă să li se suspende autorizația de funcționare. Am spus clar. Adoptăm măsuri de relaxare cu anumite reguli care trebuie respectate”, a spus premierul, care a subliniat că pentru acest lucru va fi nevoie de un act normativ.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ludovic Orban, mesaj pentru proprietarii de terase: Mai întâi amendă, apoi riscă să le fie suspendată autorizația