Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban, îngrijorat de nerespectarea măsurilor: "Am văzut niște imagini... Aproape nu s-a mai respectat nicio regulă"

Ludovic Orban a declarat, luni, că este îngrijorat de faptul că nu se mai respectă regulile de distanțare socială, pe litoral și la terase. Premierul a anunțat că va convoca o ședință cu toți miniștrii și conducătorii instituțiilor care au atribuții de control.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 29.06.2020, 14:33

Ludovic Orban, îngrijorat de nerespectarea măsurilor
Premierul Ludovic Orban se adresează jurnaliștilor, la sediul organizației Partidului Național Liberal (PNL) din București, la finalul ședinței Biroului Executiv al PNL, luni, 22 iunie 2020. - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Premierul va convoca o ședință, pentru analiza unui plan de măsuri
  • 269 de noi cazuri de coronavirus în România, în ultimele 24 de ore

"Miercuri voi convoca toți miniștri și toate instituțiile care au atribuții de control pentru a face o analiză a planului de măsuri pentru a asigura respectarea regulilor. S-a văzut clar că în foarte multe locuri nu s-au respectat regulile și există un risc de transmitere a virusului crescut din cauza nerespectării acestor reguli", a declarat Ludovic Orban.

Premierul a precizat că pe plajă la început distanțarea a fost conformă, însă treptat s-a intrat "într-o devălmășie și nu s-a mai respectat nicio regulă".

Orban: "Chiar m-am îngrijorat"

"Sigur, înțeleg că e aglomerație, dar și pe terase trebuie respectate regulile. Poate trebuie gândită o altfel de programare a mersului la masă. Chiar m-am îngrijorat. Am văzut niște imagini... Aproape nu s-a mai respectat nicio regulă", a fost de părere prim-ministrul.

Întrebat despre ședința organizată fără restricții la Iași de PNL, Orban a spus: "Din câte știu, a fost o întrunire în aer liber, la o locație în aer liber. Eu nu am participat la acea întâlnire".

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, luni, 29 iunie 2020, 269 de noi cazuri de coronavirus în România. Numărul total al bolnavilor a ajuns la 26.582.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ludovic Orban, îngrijorat de nerespectarea măsurilor: "Am văzut niște imagini... Aproape nu s-a mai respectat nicio regulă"