Antena Meniu Search
x

Luminița, femeia spulberată pe trecere la Aiud, era un medic aperciat la spitalul din oraș

Luminița, femeia spulberată pe trecere la Aiud, era un medic aperciat la spitalul din oraș. Un șofer de 24 de ani a zburat-o efectiv de pe zebră, cu viteză, o adolescentă care abia a terminat liceul a rămas fără mamă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.09.2020, 12:37

Accident mortal
Luminița avea 45 de ani și era medic în Aiud - Facebook
  • Luminița Viorica Bălțat lucra în secția Boli Infecțioase.
  • Ultimele ei clipe de viață, surprinse de camerele de supraveghere.

Tragedie sâmbătă noaptea la Aiud, unde o femeie de 45 e ani, medic la secția de boli infecțioase a Spitalului din localitate, a fost ucisă pe trecerea de pietoni de un șofer vitezoman. Viorica Luminița Bălțat a murit la spital, din cauza rănilor, în ciuda eforturilor disperate ale colegilor ei de a o salva.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă din Aiud, în direcţia Aiud - Turda, un tânăr de 24 de ani, din comuna Mihalţ, nu ar fi acordat prioritate de trecere şi a acroşat o femeie care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Victima fost surprinsă de camerele de supraveghere cu câteva secunde îninte de impact, trecând pe trotuar și angajându-se apoi în traversarea regulamntară a străzii. Aproape trecuse strada când a veni autoturismul care a locit-o i efectiv a aruncat-o în aer.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Colectivul Spitalului Municipal Aiud este in doliu la stingerea brusca si tragica din viata a colegei noastre Doamna Baltat Viorica Luminita in urma unui accident aseara la ora 20.30. Condolente familei greu incercate. Dumnezeu s-o odihneasca.", a fost mesajul postat duminică de dimineață pe pagina de Facebooka Spitalului Municipal din Aiud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Luminița, femeia spulberată pe trecere la Aiud, era un medic aperciat la spitalul din oraș