Antena Meniu Search
x

Tânărul care s-a împuşcat în poligonul din Constanţa a murit. Mădălin avea un băieţel şi era divorţat

Mădălin Neagu, tânărul marinar de 41 de ani care, ieri, s-a împușcat în cap într-un poligon din Constanța, a murit. Bărbatul s-a stins în această dimineaţă, la ora 8.00. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.12.2019, 11:06

Mădălin Neagu avea un băieţel şi era divorţat
Tânărul care s-a împuşcat în poligonul din Constanţa a murit - Facebook

Mădălin Neagu, tânărul marinar de 41 de ani care, ieri, s-a împușcat în cap într-un poligon din Constanța, a murit. Bărbatul s-a stins în această dimineaţă, la ora 8.00. 

Au fost scene teribile, vineri după-amiaza, într-un poligon din Constanța. Mădălin Neagu, trăgător foarte bun şi client vechi al poligonului Zip Escort, a decis să-şi pună capăt zilelor. 

Trăsese aproape 50 de cartușe atunci când, profitând că instructorul nu era atent, a pus pistolul la cap și a tras. A ajuns la spital în comă, intubat, iar în această dimineaţă s-a stins.

Mădălin şi-a anunţat moartea

Vineri, 13 decembrie, la ora 14.00, la 112 s-au primit două apeluri, unul după altul. Mai întâi, o persoană a cerut ajutor, spunând că a primit un mesaj alarmant de la o rudă şi se teme că ceva rău s-ar putea întâmpla. Coşmarul se adevereşte după câteva secunde. Într-un poligon privat din Constanţa, un bărbat s-a împuşcat pe linia de tragere. 

Mădălin Neagu intrase în poligon însoţit, aşa cum spune legea. Instructorul, dar şi un alt client, au fost martorii scenelor cumplite. Totul s-a derulat într-o secundă.

Potrivit IPJ Constanţa, Mădălin Neagu este divorţat şi ar fi spus că nu mai supotă viaţa. Se pare că a lăsat și un bilet de adio acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânărul care s-a împuşcat în poligonul din Constanţa a murit. Mădălin avea un băieţel şi era divorţat